Hvordan oppretter jeg video- og lydinnhold?

Du kan bruke LifeCam til å spille inn digital video og lyd og ta digitale bilder.

Slik oppretter du digitale opptak og bilder:

1. Klikk Start, pek på Alle programmer, klikk Microsoft LifeCam og klikk Microsoft LifeCam.
  2. Klikk knappen Start videoopptak for å spille inn en video.
    Klikk knappen Start lydopptak for å spille inn lyd.
    Klikk knappen Ta et bilde for å ta et bilde.
  3. Stopp opptaket ved å klikke Stopp-knappen.

Merknader

Hvis videoen er langsom eller hakkete, stopper du videoopptaket, endrer LifeCam-oppløsningen til en lavere videooppløsning, og starter opptaket på nytt. (Du kan endre oppløsningen i LifeCam-programmet ved å velg en lavere oppløsning i kategorien Innstillinger.)

• Hvis knappen Start videoopptak, Start lydopptak eller Ta et bilde ikke er tilgjengelig, velger du en lavere oppløsning.
  • Alle bilder, videoer og lydopptak som du registrerer under en LifeCam-økt, vises som miniatyrbilder i klippfeltet nederst i LifeCam-vinduet. Du kan klikke et miniatyrbilde for å vise det i standardvisningsprogrammet.
  • Lagre opptak du vil beholde. Når du lukker webkameraøkten, blir ikke ulagret innhold lagret automatisk, og det beholdes heller ikke i klippfeltet.
  • Bilder, videoer og lydopptak som du registrerer med et LifeCam-webkamera, lagres i mappen Brukere/<brukernavn>/Bilder/LifeCam Files, der <brukernavn> er navnet du bruker til å logge på datamaskinen. (Du åpner denne mappen fra LifeCam-programmet ved å klikke på knappen Åpne LifeCam-filer).

Sende digitale opptak og bilder via e-post

Du kan sende opptak og bilder som vedlegg til en e-postmelding.

Slik sender du det siste opptaket eller bildet via e-post:

1. Pek på det aktuelle miniatyrbildet i klippfeltet, og klikk knappen Send i e-post.

E-postprogrammet du bruker som standard, åpner en e-postmelding med det siste opptaket eller bildet som et vedlegg.

2. Oppgi en e-postadresse, og send meldingen.

Slik sender du et tidligere lagret opptak eller bilde via e-post:

1. Klikk knappen Åpne LifeCam-filer.
  2. Bla gjennom listen over klipp og bilder. Velg elementene du vil sende via e-post.
  3. Høyreklikk de valgte elementene, pek på Send til ... og klikk E-postmottaker.

E-postprogrammet du bruker som standard, åpner en e-postmelding, med de valgte elementene inkludert som vedlegg.

4. Oppgi en e-postadresse, og send meldingen.