Hvordan bruker jeg LifeCam-dashboardet?

Du kan bruke Microsoft LifeCam-instrumentbordet til å kontrollere visningen av et videobilde.

LifeCam-instrumentbordet har tre områder:

• Kategorien Effekter, som du kan bruke til å velge grafiske eller animerte effekter for videoene og bildene.
  • Kategorien Innstillinger, som du kan bruke til å justere bildeoppløsning, velge et annet LifeCam (hvis du har installert flere LifeCam-webkameraer), endre kameraegenskapene, justere videoinnstillingene, og besøke nettstedet Microsoft Hardware for å se etter oppdateringer for LifeCam-programvaren.
  • LifeCam-kontrollene, som du kan bruke til å panorere, vippe og zoome.

Obs!

Det er ikke alle LifeCam-modeller som har disse funksjonene.

Slik åpner du LifeCam-instrumentbordet:

• Klikk pilen til høyre for LifeCam-vinduet for å åpne LifeCam-instrumentbordet.

Vise opptak eller bilder i forhåndsvisningsruten i LifeCam

De siste videoklippene, lydklippene og bildene vises som miniatyrbilder i et klippfelt nederst i LifeCam-vinduet. Når du lukker webkameraøkten, lagres ikke ulagrede klipp og bilder, og de beholdes heller ikke i klippfeltet.

Slik viser eller spiller du av et element i klippfeltet:

• Klikk miniatyrbildet du ønsker i klippfeltet nederst i LifeCam-vinduet.

Slik viser du eller spiller du av et tidligere opptak eller bilde:

1. Klikk knappen Åpne LifeCam-filer.
  2. Bla gjennom listen over klipp og bilder, og dobbeltklikk et element for å vise det eller spille det av.

Legge til en videoeffekt

Videoeffekter er forgrunnsanimasjoner og bilder som gir videosamtalene og bildene et personlig preg.

Når du velger en videoeffekt, legges den til iden direkteavspilte videoen, og blir del av videosamtalen eller bildet.

Slik legger du til en videoeffekt:

1. Klikk pilen til høyre for LifeCam-vinduet for å åpne LifeCam-instrumentbordet.
  2. Klikk kategorien Effekter.
  3. Klikk ønsket effekt.

Merknader

• På noen Microsoft LifeCam-modeller er ikke videoeffekter tilgjengelig for oppløsninger høyere enn 800 x 600 piksler. Hvis du vil legge til en videoeffekt, må du velge en oppløsning på 800 x 600 piksler eller lavere.
  • Du må legge til en videoeffekt før du tar et bilde. Du kan ikke legge til en videoeffekt på et eksisterende bilde.

Slik fjerner du alle videoeffekter:

• Når du vil fjerne en videoeffekt, klikker du knappen Fjern videoeffekter.