Kom i gang med LifeCam-webkameraet

Denne siden inneholder koblinger til informasjon om hvordan du installerer og bruker Microsoft LifeCam. Hvis du fulgte installeringsinstruksjonene og installerte programmet riktig, skal du være klar til å bruke LifeCam. Hvis dette er ditt første LifeCam, vil følgende emner hjelpe deg i gang:

Feilsøking

Hvis du har problemer med å bruke LifeCam, kan du se Feilsøking: Webkameraer før du kontakter Microsofts kundestøtte. Denne informasjonen vil løse mange LifeCam-problemer.

Viktig

Du kan også lese Viktig-filen for Microsoft LifeCam for å få ny og oppdatert informasjon om Microsoft LifeCam-programmet.