Microsoft IP-lisensiering: InstaLoad-batteriinstallasjonsteknologi

Microsoft IP-lisensiering

Microsoft teknologipartnere – InstaLoad-batteriinstallasjonsteknologi

Ser du etter en teknologipartner til Microsofts InstaLoad-batteriinstallasjonsteknologi?

Følgende bedrifter er InstaLoad-teknologipartnere som samarbeider med Microsofts for å integrere InstaLoad-batteriinstallasjonsteknologien i sine produkter. Sjekk denne siden ofte for oppdateringer av nye teknologipartnere og/eller kunngjøringer om produkter fra teknologipartnere.

Firmabakgrunn

AbleNet er et internasjonalt firma og bransjeleder når det gjelder å tilby pedagogiske og tekniske løsninger for å hjelpe barn og voksne med funksjonshemminger til å leve produktive og tilfredsstillende liv. Dette inkluderer en komplett serie med hjelpemidler for ikke-verbal kommunikasjon, tilgangshjelpemidler som brytere og enheter som kan monteres på rullestoler for personer som trenger fysiske støtter, kontrollsystemer for boliger og sykehus, tilgangsløsninger for datamaskiner og spesiell pedagogisk læreplan og programvare som både forbedrer og sikrer læringsprosessen. Produktene er representert i mer enn 60 land, og brukes i hundetusenvis av klasserom i USA og resten av verden. AbleNet er et ESOP-firma som ligger i Roseville, Minnesota.

“AbleNet er opptatt av å forbedre livet til mennesker med funksjonshemminger gjennom teknologiløsninger som gir mer uavhengighet og kontroll. Dette gjør vi gjennom hele tiden å arbeide med nyskaping og bruk av kommende teknologi for å utvikle nye produkter og forbedre våre nåværende produkter. Vi er glade for at våre teknikere analyserer InstaLoad-teknologien fra Microsoft. Vi håper å kunne introdusere den enkle batteriinnsettingsfunksjonen i våre produkter for å levere en bedre sluttbrukeropplevelse til våre høyt verdsatte kunder.”

Jennifer Thalhuber, administrerende direktør i AbleNet, Inc.

Firmabakgrunn

ATC EnergyTech Corporation Ltd. er en av Kinas ledende produsenter av energitilførselsprodukter. Med over 60 års erfaring med arbeid for å "Power Up Your Life"tilbyr ATC en lang rekke produkter til forbrukerne (som batterier, batteriladere, adaptere og bærbare strømenheter). ATCs produksjonsanlegg i verdensklasse er godkjent med ISO9001:2008- og ISO14001:2004-sertifiseringer, og er utstyrt med det nyeste og beste innen teknologisk utstyr. Alle energitilførselsproduktene fra ATC har fått sikkerhetssertifiseringer og oppfyller internasjonale standarder. Vi er stadig på jakt etter utmerkethet, og det gjør at vi kan være en av de beste leverandørene av ODM-, OEM- og OBM-prosjekter.

“Instaload-batterikontakter fungerer med bransjestandardbatterier, inkludert vår egen ATC-batteriserie. ATC EnergyTech er imponert over enkelheten i InstaLoad-løsningen, og vi planlegger å innarbeide funksjonen i våre energitilførselsprodukter: som våre multifunksjonelle batterier og USB-ladere."

Lai Wai Sing, Wilson, Direktør i ATC EnergyTech Corporation Ltd.

Firmabakgrunn

ClearSounds® Communications er den ledende produsenten av teknologisk avanserte ALD-enheter (Assisted Listening Devices) i Nord-Amerika, og spesialiserer seg på telekommunikasjonsprodukter for de spesielle behovene i seniormarkedet. Over 34 millioner amerikanere opplever hørselstap i større eller mindre grad. Dette tallet forventes å øke det neste tiåret, raskere enn den totale befolkningen. Så denne spesielle gruppen mennesker er en voksende og viktig markedskraft. Vi designer og lager våre produkter så de oppfyller de spesifikke kravene til dette dynamiske markedet med topp kvalitet, nyskaping og stil. ClearSounds® hjelper mennesker med å høre bedre hver dag! Fra mildt til alvorlig hørselstap, våre beste hørselsløsninger gir enkeltpersoner en port til en verden uten personlige kommunikasjonsbarrierer.

“Som en ledende produsent av kommunikasjonsteknologi for mennesker med hørsels- og synstap, er enkelhet en viktig del av brukervennligheten i våre produkter. Vi er glade over å samarbeide med Microsoft for å tilby InstaLoad-teknologien i ClearSounds Communications planlagte tilgjengelighetsprodukter. Denne tilsynelatende enkle teknologien vil forbedre brukeropplevelsen dramatisk.”

Michele Ahlman, president i ClearSounds Communications

Firmabakgrunn

Memory Protection Devices, Inc.(MPD) er ved første øyekast en global leverandør av elektroniske komponenter til en rekke bransjer, men under overflaten er det mye mer. MPD ble opprettet i 1980 av tre bransjeledere og ledes nå inn i en epoke med ny vekst under en ny president med over 30 års erfaring innen elektronikk. Komponentene produseres etter strenge standarder på fabrikker over hele verden, som ikke bare oppfyller kvalitetskravene deres, men også deres sosiale krav. MPD har stor tro på at rettferdig handel innebærer å ha positiv og meningsfylt påvirkning på arbeids- og boforholdene til de mange arbeiderne som er involvert i produksjonen av produktene deres over hele verden. De mener også at det er viktig å støtte nyskaping og å gjøre det gjennom å levere gratis prøvedeler til studenter og oppfinnere over hele verden. I tillegg arbeider MPD med produktdesign med klienter så deres ideer blir til virkelige og fungerende produkter. Så MPD er mer enn bare en leverandør av elektronikkomponenter, og en stor del av samfunnet.

“Memory Protection Devices (MPD) er glade for å ha inngått partnerskap med Microsoft i fremleggingen av deres nye InstaLoad-teknologi. Vi skal produsere Microsofts InstaLoad-batteriholdere og -kontakter og markedsføre dem via våre nettsider (www.batteryholders.com og www.battery-contacts.com). Vi vil sørge for at disse nyskapende komponentene er tilgjengelige for utviklere av batteridrevne produkter over hele verden.”

Tom Blaha, president i Memory Protection Devices, Inc.

Firmabakgrunn

Serene Innovations er et nyskapende firma som spesialiserer seg på to segmenter innen forbrukerelektronikk, små kjøkkenapparater og støttende telekommunikasjonsprodukter for eldre. Serene Innovations utvikler, produserer og markedsfører en serie VacuFresh matoppbevaringssystemer med vakuum samt tilbehør, en komplett serie vakuummarinatorer i tillegg til en serie med matrensere.

Serene er kanskje et relativt nytt merke innen støtteproduktbransjen, men grunnleggerne har vært i bransjen for spesiell telekommunikasjon i mer enn 30 år. De er velkjent for sine oppfinnelser, sin pasjon og sitt engasjement i å hjelpe mennesker med hørselstap og andre spesielle behov, de prisbelønte produktene og designet er så mye brukt at de ble sett på som bransjestandarder i tiår.

Vi følger en enkel, men slagkraftig forretningsfilosofi. Vi prøver å forstå de virkelige behovene til forbrukerne og deretter bruker vi den nyeste teknologien til å utvikle produkter av høy kvalitet som er praktiske og enkle å bruke og oppfyller behovene. Og vi tilbyr produkter til fornuftige priser for maksimal verdi sammen med best mulige service.

“Serene Innovations er et nyskapende firma som spesialiserer seg på utviklingen av støttende telekommunikasjonsprodukter for eldre. Vi er glade for å arbeide med Microsoft for å inkludere deres nyeste InstaLoad-teknologi i vår neste generasjon av telekommunikasjonsprodukter, og gjøre batteriinstallasjon i våre produkter enklere enn noen gang. Spesielt kunder som har begrensninger i fingerferdigheter og/eller syn vil ha stort utbytte av denne teknologien. De vil oppdage at batteriinstallasjonen i våre nye produkter alltid er riktig første gang og hver eneste gang.”

Peter Lee, visepresident i Technologies

Microsoft