Hoe gebruik ik het Wedge Mobile Keyboard?

mk_wmk_blk_large2

Het nieuwe Wedge Mobile Keyboard is ontworpen voor gebruikers van Windows 7- en Windows 8-tablets die voortdurend onderweg zijn. Door zijn dunne, lichtgewicht ontwerp kun je hem gemakkelijk meenemen, terwijl je op het grootformaattoetsenbord met soft-touch-toetsen heel comfortabel en efficiënt kunt typen en dus moeiteloos lange e-mails of documenten maakt.
Ze bevatten ook een paar van de nuttigste veelgebruikte functies, zoals Windows 8-sneltoetsen waarmee je snel en handig kunt zoeken, schakelen tussen vensters en ze hebben ingebouwde mediatoetsen waarmee je het afspelen van je muziek en video's kunt regelen.
Het Wedge Mobile Keyboard is voorzien van een duurzaam toetsenborddeksel dat je apparaat niet alleen tegen krassen beschermt, maar ook dient als tabletstandaard. Wanneer je klaar bent, klap je het deksel dicht om het toetsenbord uit te schakelen voordat je het weer in je tas of rugzak stopt. Het Wedge Mobile Keyboard maakt verbinding met je tablet of laptop via Bluetooth®-technologie, waardoor je hem overal kunt gebruiken zonder USB-poort en zonder het gedoe van kabels, snoeren of transceivers.

Je Wedge Mobile Keyboard koppelen met de computer

1. Druk onder op de Wedge Mobile Mouse op de openingsknop van de batterijklep, plaats twee AAA-batterijen en schuif de klep dicht.
  2. Als je het apparaat wilt inschakelen, druk je 1 seconde lang op Fn+.
    Als je het apparaat wilt uitschakelen, zet je de kap terug of houd je Fn+ 3 tot 4 seconden ingedrukt.
  3. Houd de Connect-knop aan de onderkant van het apparaat 3 tot 5 seconden ingedrukt.
    Een lampje aan de voorkant van het apparaat knippert afwisselend groen en rood om aan te geven dat het apparaat binnen 6 minuten vindbaar is door andere Bluetooth-apparaten.
  4. Als je het apparaat wilt aansluiten op je computer, selecteer je in het StartmenuConfiguratiescherm en zoek je in de Categorieweergave naar Hardware en geluiden. Selecteer vervolgens Een apparaat toevoegen.
  5. Wanneer het apparaat wordt weergegeven, selecteer je het en volg je de instructies om de verbinding tot stand te brengen.

De toetsenbordkap gebruiken

• Gebruik de toetsenbordkap om het toetsenbord te beschermen wanneer het niet wordt gebruikt.
    Als je het toetsenbord wilt bedekken, haak je een zijde van de kap in de rand van het toetsenbord en laat je rustig de andere zijde op de andere rand klikken. De kap sluit perfect aan en bedekt het gehele toetsenbord.
  • Als je de kap verwijdert, wordt het toetsenbord automatisch ingeschakeld. Het wordt uitgeschakeld als je de kap terugplaatst.
    Plaats de kap niet naast of onder het toetsenbord als je deze niet gebruikt. Hierdoor kan het toetsenbord automatisch worden uitgeschakeld.
  • Gebruik de toetsenbordkap als statief voor je tablet.
    Voorkom schade aan de tablet en plaats het statief op een tafel of ander plat oppervlak. Voorkom overbelasting, stoot het statief niet aan en vermijd dat het statief op een andere manier omvalt.