Hoe gebruik ik mijn Bluetooth® Notebook Mouse 5000?

use-bluetooth-notebook-mouse-5000

Met de Bluetooth Notebook Mouse 5000 kun je door media, documenten en webpagina's bladeren en deze items openen met zowel de linker- als rechterhand door middel van het bladerwieltje en vier knoppen. Met deze muis kun je rekenen op een nauwkeurige, soepele en snelle cursorcontrole, het kenmerk bij uitstek van de HD-lasertechnologie.

Functies use-bluetooth-notebook-mouse-5000-product-features

1. Betrouwbare draadloze verbinding zonder transceiver met je Bluetooth-computer.
  2. Nauwkeurige, snelle en vloeiende cursorcontrole van HD-lasertechnologie.
  3. Batterijlampje licht rood op wanneer de batterijen bijna leeg zijn.
  4. Ergonomisch ontwerp voor gebruik in je linker- of rechterhand.
  5. Knop Vorige voor eenvoudige navigatie tussen mappen en webpagina's.
  6. Bladerwieltje voor automatisch scrollen en navigeren tussen documenten en webpagina's zonder de schuifbalk op het scherm.

Je Bluetooth Notebook Mouse 5000 koppelen met de computer

1. Plaats twee AAA-batterijen onder in de Bluetooth-muis en schuif de aan/uit-knop opzij om de muis in te schakelen.
  2. Houd de Connect-knop ingedrukt totdat het lampje boven op de muis rood en groen gaat knipperen om de muis detecteerbaar te maken voor de computer.
    Zorg ervoor dat de computer Bluetooth-verbindingen tot stand kan brengen. Raadpleeg de handleiding van de computer voor meer informatie hierover.
  3. Selecteer op je computer in het StartmenuConfiguratiescherm en zoek in de Categorieweergave naar Hardware en geluiden. Selecteer vervolgens Een apparaat toevoegen.
  4. Wanneer het apparaat wordt weergegeven, selecteer je het en volg je de instructies om de verbinding tot stand te brengen.
  5. Wanneer de verbinding met het apparaat tot stand is gebracht, wordt de app IntelliPoint-software op je computer gedownload. Met deze app kun je de functies voor je apparaat openen en aanpassen. Volg eventuele instructies die op het scherm worden weergegeven.

Muisknoppen opnieuw toewijzen

IntelliPoint-software biedt standaardopdrachten voor alle muisknoppen. Je kunt er andere opdrachten of andere sneltoetsen aan toewijzen die beter bij je werkstijl passen. Je kunt ook knoppen uitschakelen waarop je per ongeluk drukt, zoals de wielknop. Zie voor meer informatie Hoe ken ik andere functies toe aan de muisknoppen?