Hoe gebruik ik mijn SideWinder X8 Mouse?

gm_swmx8_ci

De SideWinder X8 Mouse beschikt over de volgende functies:

• Met de DPI On-the-fly-knoppen kun je direct schakelen tussen drie aanpasbare gevoeligheidsinstellingen.
  • Een Quick Launch-knop om snel apps te openen.
  • Bovenste en onderste duimknoppen waaraan functies kunnen worden toegewezen voor cruciale gamebewegingen.
  • Een wielknop die je kunt gebruiken voor scrollen in vier richtingen. Knoppen voor klikken en kantelen waaraan functies kunnen worden toegewezen voor in-game handelingen.
  • Een lcd-scherm op de muis waarop prompts voor het opnemen van macro's, Quick Turn-kalibratie en dpi-instellingen voor de muis worden weergegeven.
  • Een reeks voetjes waaruit je de set kunt kiezen die het beste werkt op de ondergrond waarop je de muis gebruikt.
  • Een oplaadkabel die je kunt aansluiten om de muis op te laden. Wanneer het oranje lampje knippert, laad je de muis gedurende 5 minuten op voor elk uur dat je de muis gebruikt. De muis kan tijdens het opladen worden gebruikt.

Instellingen voor muisgevoeligheid (dpi)

Je kunt de DPI On-the-fly-knoppen gebruiken voor het wijzigen van de dpi om de snelheid van de muisaanwijzer aan te passen voor precisietaken, zoals richten in games of fotobewerking. Met hogere instellingen beweegt de muisaanwijzer sneller, met lagere instellingen beweegt de muisaanwijzer langzamer. Voor de beste muisprestaties stel je de muis in op een hoge dpi-instelling en verlaag je de snelheid van de muisaanwijzer.

• Druk op een van de DPI On-the-fly-knoppen.
    De nieuwe dpi-instelling wordt kort op het lcd-scherm van de muis weergegeven. Met hogere dpi-instellingen beweegt de muisaanwijzer sneller, met lagere dpi-instellingen beweegt de muisaanwijzer langzamer.

Opmerking:
DPI On-the-fly-knoppen kunnen niet aan andere functies worden toegewezen.

Een macro maken

Gebruik de Macro Record-knop tijdens een game om een reeks handelingen aan een muisknop te koppelen. Bijvoorbeeld: neem een macro op voor het herladen van alle wapens en wijs deze macro toe aan een muisknop. Om je te helpen bij het opnemen van een macro worden prompts weergegeven in het lcd-scherm van de muis.

Voor meer informatie over het werken met macro's raadpleeg je Hoe maak ik macro’s aan?

Quick Turn gebruiken

Met Quick Turn kun je games spelen als een professional. In actiegames gebruik je Quick Turn om je personage snel te laten omdraaien om te schieten of bewegen in de tegenovergestelde richting.

Voor instructies voor het kalibreren van Quick Turn en het toewijzen aan een muisknop raadpleeg je Hoe kalibreer ik Quick Turn met mijn gamemuis?

Muisknoppen opnieuw toewijzen

IntelliPoint-software biedt standaardopdrachten voor alle muisknoppen. Je kunt er andere opdrachten of andere sneltoetsen aan toewijzen die beter bij je werkstijl passen. Je kunt ook knoppen uitschakelen waarop je per ongeluk drukt, zoals de wielknop. Zie voor meer informatie Hoe ken ik andere functies toe aan de muisknoppen?