Problemen oplossen: Headsets

Functies van de headset

De beschikbare functies verschillen afhankelijk van het headsetmodel. Sommige functies, zoals de Windows Live Call-knop, zijn alleen actief wanneer je Windows Live Messenger 8.1 of hoger gebruikt.
Als een functie niet beschikbaar is, kun je het volgende proberen:

• Controleer of je de LifeChat-software correct hebt geïnstalleerd.
  • Download de nieuwste software voor je headset.
  • Installeer Windows Live Messenger 8.1 of hoger. Ga voor de nieuwste versie naar explore.live.com/messenger