feature_detail_new_products_08_12

Een hele reeks mogelijkheden

Ontdek onze nieuwe muizen en toetsenborden die zijn ontworpen voor gebruik met Windows.

Elk jaar komt Microsoft Hardware met vernieuwende en spannende producten. Dit jaar ook. Net op tijd voor de aankomende release van Windows 8: wij presenteren onze nieuwe producten met functies die specifiek bedoeld zijn voor Windows 8, waarmee je eenvoudiger te werk kunt gaan. Daarnaast zijn al onze producten ideaal voor gebruik met desktops, laptops en tablets.

Bekijk onze video aan de rechterkant om te zien wat de mogelijkheden zijn.

win8-new-wedge-touch-mouse

Wedge Touch Mouse: klein, stijlvol en perfect voor Windows 8

Wedge Touch Mouse uniek nieuw uiterlijk. Het compacte frame is klein genoeg om in je jaszak te passen en deze muis vormt daarom de perfecte metgezel voor je laptop of Windows 8-tablet voor onderweg. Het elegante, minimalistische ontwerp biedt je de mogelijkheid tot soepel touch-scrollen in vier richtingen. Bovendien zorgt de Bluetooth-technologie ervoor dat je de muis overal mee naartoe kunt nemen, zonder het gedoe van snoeren of transceivers. Nog beter: Wedge Touch Mouse gaat over op "Rugtasmodus" (in wezen een stroombesparingsmodus) om batterijvermogen te besparen als je pc of tablet in de slaapstand staat of uitgeschakeld is. Je kunt je muis in je tas stoppen zonder dat je hoeft te controleren of hij is uitgeschakeld, want hij voelt zelf aan of hij nog nodig is of niet.

win8-new-sculpt-touch-mouse

Sculpt Touch Mouse: Touch-scrollen in vier richtingen en Bluetooth-technologie

De ideale mobiele muis Sculpt Touch Mouse ideaal om dingen gedaan te krijgen. Met de strip voor touch-scrollen in vier richtingen glijd je zonder problemen omhoog en omlaag, naar links en naar rechts, door grote (of kleine) Windows-documenten en over horizontale Windows 8-schermen, met slechts een veegbeweging van je vinger. Wanneer je scrollt, beleef je het verrassende gevoel van tactiele feedback. En net als de hierboven beschreven Wedge Touch Mouse beschikt ook deze muis over Bluetooth-technologie, zodat je de muis eenvoudig meeneemt, zonder het gedoe van snoeren en transceivers.

win8-new-touch-mouse

Touch Mouse: Bijgewerkte bewegingen voor Windows 8

Zodra Windows 8 verkrijgbaar is in de winkel, krijg je de beschikking over een hele reeks nieuwe bewegingen die zijn geoptimaliseerd voor Touch Mouse die geoptimaliseerd zijn voor navigatie in Windows 8. Omdat je in Windows 8 verticaal en horizontaal kunt scrollen, biedt Touch Mouse de mogelijkheid om soepel, moeiteloos en op een natuurlijke manier horizontaal te scrollen. Je kunt echter ook blijven gebruikmaken van de huidige Windows 7-bewegingen. Touch Mouse beschikt over een groot aanraakgevoelig oppervlak dat reageert op bewegingen met een, twee en drie vingers die nu geoptimaliseerd zijn voor het werken met vensters: koppelen, verplaatsen, minimaliseren en maximaliseren, op je webpagina vooruit- en achteruitgaan, wisselen tussen taken, enzovoort.

win8-new-wedge-mobile-keyboard

Wedge Mobile Keyboard: Een perfect reistoetsenbord voor je tablet

De nieuwe, ultradunne Wedge Mobile Keyboard is ontworpen voor gebruikers van Windows 7- en Windows 8-tablets die voortdurend onderweg zijn. (Dit toetsenbord kan ook worden gebruikt voor de iPad en Android-apparaten.) Door zijn dunne, lichtgewicht ontwerp kun je hem gemakkelijk meenemen, terwijl je op het grootformaattoetsenbord met soft-touch-toetsen heel comfortabel en efficiënt kunt typen. Het duurzame toetsenborddeksel beschermt je apparaat niet alleen tegen krassen, maar kan ook snel worden veranderd is een tabletstandaard. Bovendien zorgt Bluetooth-technologie ervoor dat je het toetsenbord zonder gedoe met snoeren kunt aansluiten op je tablet.

win8-new-sculpt-mobile-keyboard

Sculpt Mobile Keyboard: Ideaal voor onderweg, gemaakt voor comfort

De minder dan 2 cm dikke Sculpt Mobile Keyboard is zowel gestroomlijnd als compact, zodat het een ideaal toetsenbord is voor mensen die veel onderweg zijn. Bovendien betekent de ingebouwde draadloze Bluetooth-verbinding dat je geen last hebt van snoeren of transceivers. Het Comfort Curve-toetsenbord is ontworpen met een lichte hoek van zes graden in het toetsenbed, wat een natuurlijkere houding van de arm en pols bevordert, en voor meer comfort bij langdurig gebruikt zorgt.

mk_SCK_sm

Sculpt Comfort Keyboard: Speciaal ontworpen voor comfort en productiviteit

Sculpt Comfort Keyboard Dit toetsenbord zit boordevol ergonomische functies voor het bevorderen van een meer natuurlijke, ontspanning houding van de armen, handen en polsen. Het is bovendien uitgerust met sneltoetsen waarmee je met één druk op een toets toegang hebt tot de meest gebruikte functies in Windows 8. Het Sculpt Comfort Keyboard is verder nog uitgerust met een innovatieve spatiebalk die in twee delen is gesplitst: een traditionele spatiebalk voor de rechterduim en een backspace-balk voor de linkerduim.

win8-new-artist-edition-ho

Ook nieuw: Limited Edition Artist Series (derde seizoen)

Naast de bovenstaande nieuwe producten hebben we ook een nieuw assortiment Limited Edition Artist Series-muizen. Kies uit vijf nieuwe ontwerpen van onze internationale kunstenaars. Waar je ook aan werkt, zij zorgen ervoor dat je zo creatief mogelijk kunt zijn.

Microsoft