feature_mouse_touch_hero_new_945_400

Muizen die werken en wonderen verrichten

Ze maken je dagelijkse werk makkelijker en intuïtiever

De Touch Mouse, Wedge Touch Mouse, Sculpt Touch Mouse, Explorer Touch Mouse en Arc Touch Mouse zijn drie innovatieve nieuwe touch-muizen van Microsoft waarmee je op een heel natuurlijke manier kunt navigeren op je pc. Je kunt nu met een paar simpele vingerbewegingen, in plaats van muisklikken, razendsnel lange documenten en webpagina´s doorlopen, horizontaal bewegen binnen spreadsheets en nog veel meer. Of je nou een pc met aanraakscherm hebt of niet, je kunt genieten van een aanraakervaring met het gemak en de nauwkeurigheid van een muis.

Hoeveel ´touch´ je krijgt, hangt af van de muis die je kiest. Wat je ook kiest, wij geloven dat wanneer je de touch-technologie eenmaal hebt uitgeprobeerd, je nooit meer terug wilt naar een ´gewone´ muis.

ts_touch_mouse_new

Touch Mouse: Full Touch-technologie via vingerbewegingen

Aantrekkelijk en moedig, Touch Mouse beschikt over een groot aanraakgevoelig oppervlak dat reageert op bewegingen met een, twee en drie vingers die nu geoptimaliseerd zijn voor het werken met vensters: koppelen, verplaatsen, minimaliseren en maximaliseren, op je webpagina vooruit- en achteruitgaan, wisselen tussen taken, enzovoort. De Touch Mouse is eenvoudig aan te leren en prettig om te gebruiken, maar je kunt nog steeds aanwijzen en klikken zoals met je oude muis, terwijl je ondertussen gewend raakt aan de touch-bewegingen.

Overstappen van Windows 7 naar Windows 8? Je Touch Mouse gaat met je mee!

Zodra Windows 8 verkrijgbaar is in de winkel, krijg je de beschikking over een hele reeks nieuwe bewegingen die zijn geoptimaliseerd voor navigatie in Windows 8. Je kunt Microsoft muis- en toetsenbordcentrum downloaden om deze nieuwe bewegingen zelf te ervaren, of gewoon de huidige Windows 7-bewegingen blijven gebruiken. Omdat je in Windows 8 verticaal en horizontaal kunt scrollen, biedt Touch Mouse de mogelijkheid om soepel, moeiteloos en op een natuurlijke manier horizontaal te scrollen.

ts_wedge_touch_mouse_new

Wedge Touch Mouse: klein, stijlvol en perfect voor Windows 8

Wedge Touch Mouse uniek nieuw uiterlijk. Het compacte frame is klein genoeg om in je jaszak te passen en deze muis vormt daarom de perfecte metgezel voor je laptop of Windows 8-tablet voor onderweg. Het elegante, minimalistische ontwerp biedt je de mogelijkheid tot soepel touch-scrollen in vier richtingen. Bovendien zorgt de Bluetooth-technologie ervoor dat je de muis overal mee naartoe kunt nemen, zonder het gedoe van kabels, snoeren of transceivers. Nog beter: Wedge Touch Mouse gaat over op "Rugtasmodus" (in wezen een stroombesparingsmodus) om batterijvermogen te besparen als je pc of tablet in de slaapstand staat of uitgeschakeld is. Je kunt je muis in je tas stoppen zonder dat je hoeft te controleren of hij is uitgeschakeld, want hij voelt zelf aan of hij nog nodig is of niet.

ts_sculpt_touch_mouse_new

Sculpt Touch Mouse: touch-scrollen in vier richtingen en Bluetooth-technologie, klaar voor Windows 8

De ideale mobiele muis Sculpt Touch Mouse ideaal om dingen gedaan te krijgen. Met de strip voor touch-scrollen in vier richtingen glijd je zonder problemen omhoog en omlaag, naar links en naar rechts, door grote (of kleine) Windows-documenten en over horizontale Windows 8-schermen, met slechts een veegbeweging van je vinger. Wanneer je scrollt, beleef je het verrassende gevoel van tactiele feedback. En net als de hierboven beschreven Wedge Touch Mouse beschikt ook deze muis over Bluetooth-technologie, zodat je de muis eenvoudig meeneemt, zonder het gedoe van snoeren en transceivers.

ts_explorer_touch_mouse_new

Explorer Touch Mouse: Touch-scrollen in vier richtingen voor snelle navigatie en klaar voor Windows 8

Met zijn lage profiel zorgt de Explorer Touch Mouse ervoor dat je je dagelijkse werk sneller kunt uitvoeren met een touch-strook die is geoptimaliseerd voor verticaal en horizontaal scrollen, waardoor deze muis ideaal is voor surfen op het web en werken met spreadsheets. Bovendien zal de Explorer Touch Mouse, als Windows 8 uitkomt, een zeer intuïtieve en natuurlijke manier van horizontaal scrollen mogelijk maken op het nieuwe startscherm. De Explorer Touch Mouse heeft aanpasbare knoppen en drie scrollsnelheden die haptische feedback gebruiken (lichte trilling die de scrollsnelheid aangeeft). De batterijen gaan tot 18 maanden mee. Explorer Touch Mouse gaat over op "Rugtasmodus" (in wezen een stroombesparingsmodus) om batterijvermogen te besparen als je pc of tablet in de slaapstand staat of uitgeschakeld is.

ts_arc_touch_mouse_new

Arc Touch Mouse: Touch-scrollen in twee richtingen en handig mee te nemen

Arc Touch Mouse verenigt schoonheid en functionaliteit. Dankzij de haptische feedback (lichte trilling die de scrollsnelheid aangeeft) kun je zo snel als je wilt verticaal door documenten of webpagina's scrollen, helemaal op gevoel. Dankzij de vernieuwende, buigzame staart is de Arc Touch Mouse perfect voor gebruik onderweg. Buig de muis krom om hem in te schakelen en buig hem weer recht om hem uit te schakelen en in je tas te laten glijden. Je zult nauwelijks merken dat hij er is.

Bekijk producten met Touch

Microsoft