Meer informatie over: Headsets

Hoe kan ik audio beluisteren?

Het volume van de hoofdtelefoon aanpassen met de knoppen op de headset

• Gebruik de knoppen (+) en (-) op de headset.

Opmerking
Met de knop Dempen op de headset kun je het geluid van de microfoon dempen, maar niet het afspeelvolume van de hoofdtelefoon. Gebruik het configuratiescherm van Windows om het volume van de hoofdtelefoon aan te passen. Raadpleeg de Windows-documentatie voor meer informatie hierover.

Het volumeniveau van het Windows-systeem aanpassen

• Klik op de knop Volume in het Windows-systeemvak. Gebruik de schuifregelaar of de knop Dempen om het volume aan te passen.

Opmerking

• Hiermee wordt het afspeelvolume aangepast voor alle apparaten die op de computer zijn aangesloten, inclusief luidsprekers.