Meer informatie over: Headsets

Hoe kan ik de instellingen van mijn hoofdtelefoon en microfoon aanpassen?

Als je de instellingen van een hoofdtelefoon of microfoon wilt aanpassen voor gebruik met Windows Live Messenger, gebruik je de wizard Afstemmen in Windows Live Messenger. Zie Windows Live Messenger Help voor meer informatie.
Als je de headset gebruikt voor andere programma's dan Windows Live Messenger, kun je de audio- en microfooninstellingen aanpassen in het configuratiescherm van Windows. Raadpleeg de Windows-documentatie voor meer informatie hierover.