Meer informatie over: Headsets

Hoe kan ik de instellingen voor de Windows Live Call-knop aanpassen?

Wanneer je op de Windows Live Call-knop op de headset drukt om een audiogesprek te starten of beantwoorden, wordt de audio waarnaar je luistert, standaard door de LifeChat-software onderbroken of gestopt. Wanneer je de Windows Live Call-knop gebruikt om het gesprek te beëindigen, wordt de audio waarnaar je luisterde, weer door de LifeChat-software hervat.

Instellingen voor de Windows Live Call-knop aanpassen

1. Klik op Start, wijs Alle programma's aan, klik op Microsoft Headset en klik nogmaals op Microsoft Headset.
  2. Stel je voorkeuren in het dialoogvenster Microsoft LifeChat Settings (Microsoft LifeChat-instellingen) in.