Meer informatie over: Toetsenborden

Hoe gebruik ik mijn SideWinder X4 Keyboard?

gm_swx4_ci

Het SideWinder X4 Keyboard is een virtueel besturingscentrum dat krachtige programmeermogelijkheden en veelzijdigheid biedt om je werk- of gameprestaties te verbeteren.

Wat is anti-ghosting?

Met anti-ghostingcapaciteit kun je tot maximaal 26 toetsen tegelijk indrukken zonder ghostingeffect: je krijgt waarop je drukt.

Wat is modusschakeling?

Met modusschakeling kun je het toetsenbord handmatig schakelen van de standaardmodus naar een van de twee gamemodi. De lampjes op het toetsenbord geven aan welke modus is ingeschakeld.

Wat is automatische profielschakeling?

Als een game- of toepassingsprofiel met behulp van de software is toegewezen, herkent het toetsenbord de game die je speelt of de toepassing die wordt uitgevoerd en word je aangepaste profiel toegepast op de toepassing.

Over hoeveel toetsverlichtingsniveaus beschikt het toetsenbord?

Je kunt de achtergrondverlichting van de toetsen instellen op drie verlichtingsniveaus, plus 'Uit'.

Wat kan ik doen met de programmeerbare macrotoetsen?

Je kunt schakelen tussen drie banken met zes programmeerbare macrotoetsen om maximaal achttien macro's toe te wijzen per profiel. Je kunt elke gewenste toetsenvolgorde opnemen, zelfs standaardchatberichten, en je kunt je macro's zo instellen dat ze worden herhaald. Macro’s worden opgeslagen op de vaste schijf van de computer en kunnen eenvoudig worden gedeeld.

Voor meer informatie over het werken met macro's raadpleeg je Hoe maak ik macro’s aan?

Microsoft