Meer informatie over: Toetsenborden

Hoe gebruik ik mijn SideWinder X6 Keyboard?

gm_swx6_ci

Het SideWinder X6 Keyboard is een virtueel besturingscentrum dat krachtige programmeermogelijkheden en veelzijdigheid biedt om je werk- of gameprestaties te verbeteren. Het toetsenbord beschikt over de volgende functies:

  • Een afneembaar numeriek toetsenblok dat aan beide kanten van het toetsenbord kan worden bevestigd. Je kunt het gebruiken als regulier numeriek toetsenblok (toetsen zijn rood) of als programmeerbare macrotoetsen voor games (toetsen zijn oranje).
  • Een Cruise Control-toets die je met een andere toets kunt gebruiken om een actie te blijven uitvoeren zonder dat je de toets ingedrukt hoeft te houden.
  • Een Macro Record-toets die je kunt gebruiken om te starten/stoppen met het opnemen van een macro.
  • Een Bank Switch-toets die je kunt gebruiken om te schakelen tussen drie programmeerbare toetsenbordconfiguraties (banken).
  • Aan de linkerkant van het toetsenbord vind je twee sets Macro Key-toetsen. Je kunt maximaal 12 macro's aan deze toetsen toewijzen.
    Gebruik de onderste Macro Toggle-toets om tussen de sets te schakelen.
  • Een Lighting Dial waarmee je de toetsverlichting op het toetsenbord kunt aanpassen.
  • Een Volume Dial waarmee je het geluidsniveau van de luidsprekers of hoofdtelefoon kunt aanpassen.

Macro's maken

Je kunt schakelen tussen drie banken met zes programmeerbare macrotoetsen om maximaal achttien macro's toe te wijzen per profiel. Je kunt elke gewenste toetsenvolgorde opnemen, zelfs standaardchatberichten, en je kunt je macro's zo instellen dat ze worden herhaald. Macro’s worden opgeslagen op de vaste schijf van de computer en kunnen eenvoudig worden gedeeld.

Voor meer informatie over het werken met macro's raadpleeg je Hoe maak ik macro’s aan?

Microsoft