Hoe gebruik ik mijn Sculpt Touch Mouse?

mk_STM_large

De Sculpt Touch Mouse is ontworpen om comfortabel te kunnen navigeren in Windows 7 en 8 met de touch-technologie van Microsoft.
De Sculpt Mouse is zo ontworpen dat hij comfortabel in je linker- of rechterhand past en zorgt ervoor dat je vloeiend in vier richtingen kunt scrollen en in elke richting kunt navigeren.
De BlueTrack Technology® betekent ook dat bewegingen van de Sculpt Touch Mouse worden gedetecteerd op vrijwel elk oppervlak, of het nu een bureau of een houten picknicktafel is. De Sculpt Touch Mouse maakt verbinding met je tablet of laptop via Bluetooth®-technologie, waardoor je hem overal kunt gebruiken zonder USB-poort en zonder het gedoe van kabels, snoeren of transceivers.

Je Sculpt Touch Mouse aansluiten op je computer

1. Druk onder op de Sculpt Touch Mouse op de openingsknop van de batterijklep, plaats twee AA-batterijen (pluskant eerst) en schuif de klep dicht.
  2. Schakel het apparaat in. Het BlueTrack Technology-lampje wordt ingeschakeld en begint te knipperen.
    De eerste keer dat je het apparaat inschakelt, knippert een lampje boven op het apparaat afwisselend groen en rood. Dit betekent dat het apparaat binnen 6 minuten door andere Bluetooth-apparaten kan worden herkend.
  3. Als je het apparaat wilt aansluiten op je computer, selecteer je in het StartmenuConfiguratiescherm en zoek je in de Categorieweergave naar Hardware en geluiden. Selecteer vervolgens Een apparaat toevoegen.
  4. Wanneer het apparaat wordt weergegeven, selecteer je het en volg je de instructies om de verbinding tot stand te brengen.
    Opmerking: Als je het apparaat niet binnen 6 minuten aansluit op je computer (of als je een apparaat dat eerder is aangesloten op een andere computer, opnieuw aansluit), houd je de Connect-knop aan de onderkant van het apparaat 3 tot 5 seconden ingedrukt om het zichtbaar weer te maken.
  5. Wanneer de verbinding met het apparaat tot stand is gebracht, wordt de app IntelliPoint-app op je computer gedownload. Met deze app kun je de functies voor je apparaat openen en aanpassen.

Scrollen in vier richtingen gebruiken

Met de Sculpt Touch Mouse kun je scrollen in vier richtingen, zodat je verticaal en horizontaal kunt scrollen met behulp van de ranke touch-strook. Beweeg naar boven, naar beneden en naar de zijkant om te bladeren in spreadsheets, grote documenten en webpagina's.
Als je de muis wilt gebruiken, scroll je langzaam met een rustige veegbeweging, of snel met een korte veegbeweging. Tik vervolgens om te stoppen.

Comfort en controle voor elke hand

De Sculpt Touch Mouse heeft zijgrepen die veel grip geven en de afgeronde vormgeving maakt comfortabel gebruik met zowel de linker- als de rechterhand mogelijk.