Hoe gebruik ik mijn Wedge Touch Mouse?

mk_wtm_blk_large

De Wedge Touch Mouse is ontworpen om comfortabel te kunnen navigeren in Windows 7 en 8 met de touch-technologie van Microsoft. Het ontwerp, de materialen en het vakmanschap zorgen ervoor dat je vloeiend in vier richtingen kunt scrollen en in elke richting kunt navigeren.
De Wedge Touch Mouse is klein genoeg om in je jaszak te passen en biedt volledige functionaliteit voor je laptop of tablet wanneer je onderweg bent. Een bijkomende handigheid is dat de Wedge Touch Mouse overgaat op "Rugtasmodus" (stroombesparingsmodus) als hij niet meer nodig is, bijvoorbeeld als je pc of tablet in de slaapstand staat of wordt uitgeschakeld, of als je hem in je tas of in je zak stopt.
De BlueTrack Technology® betekent ook dat bewegingen van de Wedge Touch Mouse worden gedetecteerd op vrijwel elk oppervlak, of het nu een bureau of een houten picknicktafel is. De Wedge Touch Mouse maakt verbinding met je tablet of laptop via Bluetooth®-technologie, waardoor je hem overal kunt gebruiken zonder USB-poort en zonder het gedoe van kabels, snoeren of transceivers.

Je Bluetooth-muis aansluiten op je computer

1. Druk onder op de Wedge Touch Mouse op de openingsknop van de batterijklep, plaats één AA-batterij (pluskant eerst) en schuif de klep dicht.
    Het BlueTrack Technology®-lampje aan de onderkant van het apparaat wordt ingeschakeld en gaat knipperen.
  2. Houd de Power/Connect-knop aan de onderkant van het apparaat 3 tot 5 seconden ingedrukt.
    Een lampje aan de achterkant van het apparaat knippert afwisselend groen en rood. Dit betekent dat het apparaat binnen 6 minuten door andere Bluetooth-apparaten kan worden herkend.
  3. Als je het apparaat wilt aansluiten op je computer, selecteer je in het StartmenuConfiguratiescherm en zoek je in de Categorieweergave naar Hardware en geluiden. Selecteer vervolgens Een apparaat toevoegen.
  4. Wanneer het apparaat wordt weergegeven, selecteer je het en volg je de instructies om de verbinding tot stand te brengen.
  5. Wanneer de verbinding met het apparaat tot stand is gebracht, wordt de app IntelliPoint-app op je computer gedownload. Met deze app kun je de functies voor je apparaat openen en aanpassen.

Scrollen in vier richtingen gebruiken

Met de Wedge Touch Mouse kun je scrollen in vier richtingen, zodat je verticaal en horizontaal kunt scrollen met behulp van de ranke touch-strook. Beweeg naar boven, naar beneden en naar de zijkant om te bladeren in spreadsheets, grote documenten en webpagina's.
Als je de muis wilt gebruiken, scroll je langzaam met een rustige veegbeweging, of snel met een korte veegbeweging. Tik vervolgens om te stoppen.