Meer informatie over: Webcams

Hoe plaats ik de LifeCam-webcam?

Installeer de LifeCam-software en sluit de LifeCam-webcam op een USB-poort aan. Aan de hand van de volgende richtlijnen en het LifeCam-videovoorbeeld op het scherm richt en plaats je de webcam op de juiste manier.

• Plaats de LifeCam boven op de flat-screenmonitor of op een vlakke ondergrond, zoals een bureaublad of tafel, waar de camera niet kan wiebelen of worden omgestoten.
  • Plaats de LifeCam ter hoogte van je gezicht en op ongeveer een armlengte afstand van je af. Afhankelijk van je LifeCam-model kun je misschien de webcam naar boven, naar beneden en naar opzij draaien.
  • Als je LifeCam van een autofocus-functie is voorzien, kan het enkele seconden duren om scherp te stellen.
  • Als je een LifeCam VX-1000, VX-3000 of VX-6000 webcam gebruikt, draai je aan de scherpstelring aan de voorkant van de LifeCam om live streaming video scherp te stellen.
  • In het LifeCam-voorbeeldvenster controleer je of de verlichting voldoende is om het onderwerp in beeld te brengen.
  • Gebruik het LifeCam-videovoorbeeld op het scherm om webcam op de juiste manier te richten.

Als je de LifeCam-software hebt geïnstalleerd, kun je LifeCam-videovoorbeeld op het scherm gebruiken om de camerahoek, het zichtbare gebied en de focus af te stemmen.

• In het LifeCam-voorbeeldvenster controleer je of de verlichting voldoende is om het onderwerp in beeld te brengen.
  • Gebruik het LifeCam-videovoorbeeld op het scherm om webcam op de juiste manier te richten.

Gebruik de Snelstartgids bij de webcam voor informatie over de plaatsing van het LifeCam-model dat je gebruikt.