Problemen oplossen: Toetsenborden

Hoe beheer ik draadloze verbindingen via software- en hardware-instellingen?

Als je een Microsoft Bluetooth®-transceiver hebt, kun je ervoor kiezen of de draadloze verbinding wordt beheerd door de software of door de hardware.

Draadloze verbindingen beheren via software- en hardware-instellingen

1. Start IntelliPoint met de muis die je wilt configureren.
  2. Selecteer het tabblad Draadloos.
  3. Klik onder Bluetooth op Geavanceerd.

Bluetooth-modus

Wanneer gebruik je deze modus?

Door software beheerde Bluetooth-modus

Gebruik deze modus wanneer je dezelfde muis met meerdere computers gebruikt.

De software wordt automatisch geconfigureerd wanneer je de computer start. Je kunt de muis en de Microsoft-transceiver naar een andere computer verplaatsen zonder de software te hoeven installeren of het apparaat opnieuw te configureren.

Door hardware beheerde Bluetooth-modus

Gebruik deze modus wanneer je de muis met één computer gebruikt.

De transceiver gedraagt zich als een standaard Bluetooth-radio wanneer je de computer start en treedt er geen vertraging op.