Microsoft Hardware: citaten IE-licenties

Microsoft-IE-licenties

"Jasco Products deelt samen met andere Microsoft-licentiehouders een groot respect voor intellectuele eigendom. Wij streven ernaar de ervaring van onze klanten te optimaliseren door middel van technologie- en IE-licenties en kijken uit naar de voordelen van onze deelname aan het Microsoft Hardware-licentieprogramma."

Cameron Trice, vicevoorzitter Product & Marketing

Jasco Products is een erkend licentiehouder van U2-technologie voor het GE Jasco-merk van muis- en toetsenbordproducten.

"Als licentiehouder voor meerdere technologieën, waaronder het Tilt Wheel, de Magnifier en U2, kunnen we onze doelstelling nastreven om zowel onze BTC- als onze OEM-klanten fantastische producten te bieden. We zijn er trots op samen te werken met Microsoft en verbeteren de gebruikerservaring door te innoveren via licenties."

Jarl Chang, directeur Sales, Behavior Tech Computer Corp.

Behavior Tech Corporation is een erkend licentiehouder voor de wereldwijde OEM-bevoorrading van de U2-, Tilt Wheel- en Magnifiertechnologie.

"Chicony Electronics is een wereldleider in de productie en OEM-bevoorrading van randapparatuur en elektronicaproducten. Door vernieuwende producten te creëren via technologielicenties blijven we de concurrentie een stap voor. Chicony is verheugd zijn klanten toegang te bieden tot de innovaties van Microsoft via het programma voor hardwarelicenties."

Roger Lu, directeur, Chicony Electronics Co. Ltd.

Chicony Electronics Co. Ltd. is een erkend licentiehouder voor de wereldwijde OEM-bevoorrading van Microsofts U2- en Tilt Wheel-technologie.

"Op een markt met toenemende concurrentie zijn wij er ons terdege van bewust dat de klanttevredenheid het belangrijkste element is in het aanhoudende succes van een bedrijf. Dankzij de licentie voor Microsofts U2-, Tilt Wheel-, en Magnifier-technologie hebben we een nieuwe stap gezet op weg naar een optimale klanttevredenheid."

Steven Hsu, Sr. Product Manager, Monterey International

Monterey International is een erkend licentiehouder voor de wereldwijde bevoorrading van Microsofts U2-, Tilt Wheel- en Magnifier-technologie.

"Er breekt een nieuwe innovatiefase aan in de sector voor computeraccessoires, en technologielicenties zijn een van de onderdelen van onze strategie om onze consumenten innovatieve producten te blijven leveren. Wij zijn dan ook een actieve deelnemer aan Microsofts licentieprogramma voor hardwaretechnologie."

Don Angel, vicevoorzitter Product Management & Development bij Kensington Computer Products, een divisie van ACCO Brands.

Acco Brands is een erkend licentiehouder van Microsofts U2-technologie voor de Kensington-producten.

"Wij gaan prat op onze sterke en duurzame relatie met onze wereldwijde partners, zoals Microsoft. Onze toegang tot de U2-technologie creëert duidelijkheid voor leveranciers en klanten en biedt ons de mogelijkheid onze ambitie waar te maken om de productiviteit van de gebruikers te vergroten."

Steve Peterson, directeur Marketing bij Fellowes Inc.

Fellowes is een erkend licentiehouder van Microsofts U2-technologie voor de Fellowes-producten.

"De sector van de computerrandapparatuur treedt een nieuwe fase binnen in de evolutie van consumptieproduct naar innovatie. Dexin Corporation deelt met andere Microsoft-licentiehouders het respect voor IE en de wens om door innovatie en technologielicenties de gebruikerservaring naar een hoger niveau te tillen."

Paul H. Lu, algemeen directeur, Dexin Corporation

Dexin Corporation is een erkend licentiehouder voor de wereldwijde bevoorrading van Microsofts Tilt Wheel- en Magnifier-technologie.

Microsoft