IE-licenties Microsoft Hardware: Nieuw

Microsoft-IE-licenties

Nieuwe brochures voor IE-licenties

Microsoft Hardware IE-licenties heeft nieuwe brochures. Je kunt ze hier alle vier vinden:

Nieuwe technologieën nu beschikbaar voor licentie

Microsoft kondigde zijn nieuwste gepatenteerde technologie met licentiemogelijkheden aan en werden de technologiepartners voor heel wat categorieën van apparaten op batterijen voorgesteld. De InstaLoad-technologie kan worden gebruikt voor nagenoeg alle apparaten die gebruik maken van veelvoorkomende batterijen (AA, AAA, C, D) of van andere cilindervormige batterijen. Zie voor meer informatie over de InstaLoad-technologie de website van de InstaLoad-technologiepartner. Als je een leverancier bent van op batterijen werkende producten en meer wilt weten over InstaLoad, stuur dan je vraag naar: Iplicreq@microsoft.com met als onderwerp “InstaLoad”.

Deze nieuwe technologieën zijn in het voorjaar 2011 beschikbaar: Automatic Video Flicker Detection, Keyboard Anti-ghosting. Raadpleeg de de pagina Technologieoverzicht voor meer informatie over deze innovatieve technologieën.

Belangrijk voor licentiehouders

De licentiehoudende Markt voor producenten biedt je volledig kosteloos een dienst voor productpromotie. Geef de licentieproducten met Microsoft-technologie op die je wil toevoegen bij de volgende update van de website. Dit is een uitermate interessante manier om potentiële OEM-klanten kennis te laten maken met je licentieproducten. Stuur je productinformatie naar Iplicreq@microsoft.com, met als onderwerp “markt voor producenten”.

Belangrijk voor OEM’s/detailhandelsmerken

Gebruik deze site als een eenvoudige manier om te shoppen naar leveranciers met een licentie. Breng daarnaast regelmatig een bezoekje aan deze site. Wij voegen namelijk regelmatig nieuwe technologieën, licentiehouders en producten van licentiehouders toe. Als je wilt nagaan of een producent over de vereiste licentie voor een bepaalde Microsoft-technologie beschikt, kun je bij de betreffende producent een licentiebewijs opvragen of contact opnemen met Microsoft via Iplicreq@microsoft.com.

Welkom

Wij zijn verheugd onze nieuwste licentiehouders, Precision Squared Technology, Ablenet, ClearSounds Communications, Serene Innovations en Memory Protection Devices (MPD), te verwelkomen.

Statuswijziging licentiehouder

De volgende bedrijven beschikken niet langer over een licentie voor het leveren van Microsoft Hardware-technologieën.

A4Tech, Nortek and Zippy Technology – beschikken niet langer over een licentie voor het leveren van Tilt Wheel- en U2-technologieën

Als je een klant bent van bovenstaande leveranciers en vragen hebt over de licentiestatus van je product, neem dan contact op met Microsoft via Iplicreq@microsoft.com.

Geef ons je feedback.

Als je een OEM/detailhandelaar bent en kennisgevingen over ons licentieprogramma wilt ontvangen, waaronder vooraankondigingen van nieuwe technologieën met licentiemogelijkheden, stuur dan een e-mail naar: Iplicreq@microsoft.com, onderwerp:“Informatieaanvraag Microsoft Hardware-licentieprogramma”.

Als je een producent bent en meer informatie wilt over deelname aan het licentieprogramma, stuur dan een e-mail naar: Iplicreq@microsoft.com.

Microsoft