Markt voor producenten met licentie

Microsoft-IE-licenties

Ben je op zoek naar een Licensed Manufacturer voor een of meerdere Microsoft-technologieën voor gebruik met een muis of toetsenbord?

De volgende bedrijven zijn Licensed Contract Manufacturers voor Microsoft-technologie. Als je een producent van een eindproduct bent en je een Microsoft-technologie (InstaLoad-batterij-installatietechnologie, U2, Tilt Wheel, Magnifier of Video Conferencing) wilt integreren in je productassortiment, kun je rechtstreeks contact opnemen met de volgende Licensed Contract Manufacturers**.

Opmerking: Kom zeker regelmatig een kijkje nemen. We zullen deze site bijwerken vermits regelmatig nieuwe licentiehouders worden toegevoegd.

* Niet alle bedrijven hebben een licentie voor alle Microsoft-technologieën met licentie. Het is dus de verantwoordelijkheid van de eindproducent om na te gaan of de licentiehouder over de nodige licentie beschikt voor de specifieke technologie die de eindproducent in zijn product wil integreren.

** Referenties op deze website aan bepaalde producten, diensten, producenten of bedrijven staan niet gelijk aan een goedkeuring of aanbeveling door Microsoft Corporation. De informatie, producten of diensten op externe websites worden niet goedgekeurd of gegarandeerd door Microsoft Corporation.

Microsoft