Ghiduri de utilizare: Tastaturi

Cum utilizez dispozitivul SideWinder X4 Keyboard?

gm_swx4_ci

Tastatura SideWinder X4 este un centrul de comandă virtual, care vă oferă capacităţi de programare puternice şi versatilitate pentru îmbunătăţirea muncii şi a modului de joc.

Ce este anti-repetarea?

Folosind capabilitatea anti-repetare, puteţi apăsa până la 26 de taste simultan fără efectul de repetare, astfel încât ceea ce apăsaţi este şi ceea ce obţineţi.

Ce este comutarea modului?

Comutarea modului vă permite să comutaţi manual tastatura din modul standard într-unul din cele două moduri destinate jocurilor. Indicatoarele cu LED-uri de pe tastatură vă arată în ce mod vă aflaţi.

Ce este schimbarea automată a profilului?

Când profilul unui joc sau al unei aplicaţii este asociat utilizând software-ul, tastatura detectează jocul sau aplicaţia care se execută şi aplică profilul dvs. particularizat acelei aplicaţii.

Câte niveluri de retroiluminare sunt incluse?

Puteţi ajusta retroiluminarea tastelor pe trei niveluri şi pe poziţia „oprit”.

Ce pot face cu tastele pentru macrocomenzi programabile?

Puteţi comuta între trei seturi de câte şase taste pentru macrocomenzi programabile pentru a atribui până la 18 macrocomenzi pentru fiecare profil. Puteţi înregistra orice secvenţă de apăsări de taste – chiar şi mesaje de chat standard şi seta macrocomenzile să se repete. Macrocomenzile sunt înregistrate pe hard disk şi pot fi partajate cu uşurinţă.

Pentru detalii despre lucrul cu macrocomenzi, consultaţi Cum pot crea macrocomenzi?

Microsoft