Ghiduri de utilizare: Tastaturi

Cum utilizez dispozitivul SideWinder X6 Keyboard?

gm_swx6_ci

Tastatura SideWinder X6 este un centrul de comandă virtual, care vă oferă capacităţi de programare puternice şi versatilitate pentru îmbunătăţirea muncii şi a modului de joc. Aceasta include următoarele caracteristici:

  • O tastatură numerică detaşabilă, pe care o puteţi conecta în oricare parte a tastaturii. O puteţi utiliza fie ca tastatură numerică obişnuită (tastele sunt roşii), fie ca butoane pentru macrocomenzi programabile pentru jocuri (tastele sunt portocalii).
  • O tastă Control navigare, pe care o puteţi utiliza împreună cu altă tastă pentru a continua acţiunea unei taste fără a trebui să o menţineţi apăsată.
  • O tastă Înregistrare macrocomandă, pe care o puteţi utiliza pentru a începe/încheia înregistrarea unei macrocomenzi.
  • O tastă Comutare set, pe care o puteţi utiliza pentru a comuta între trei configuraţii (seturi) programabile ale tastaturii.
  • Pe partea stângă a tastaturii se află două seturi de butoane denumite Taste pentru macrocomenzi. Puteţi atribui acestor taste până la 12 macrocomenzi.
    Utilizaţi tasta Comutare macrocomandă de mai jos pentru a comuta între seturi.
  • Un buton rotativ pentru iluminare pe care îl puteţi utiliza pentru a ajusta retroiluminarea tastaturii.
  • Un buton rotativ pentru volum, pe care îl puteţi utiliza pentru ajustarea nivelului sunetului din difuzoare sau căşti.

Crearea macrocomenzilor

Puteţi comuta între trei seturi de câte şase taste pentru macrocomenzi programabile pentru a atribui până la 18 macrocomenzi pentru fiecare profil. Puteţi înregistra orice secvenţă de apăsări de taste – chiar şi mesaje de chat standard şi seta macrocomenzile să se repete. Macrocomenzile sunt înregistrate pe hard disk şi pot fi partajate cu uşurinţă.

Pentru detalii despre lucrul cu macrocomenzi, consultaţi Cum pot crea macrocomenzi?

Microsoft