Ghiduri de utilizare: Mouse-uri

Cum utilizez dispozitivul Arc Touch Mouse?

use-arc-touch-mouse

Dispozitivul Arc Touch Mouse este un mouse wireless de încredere, care include tehnologie tactilă Microsoft şi BlueTrack Technology®. Acesta poate fi utilizat aproape oriunde, chiar şi pe o suprafaţă de lemn aspră sau pe covor, la o distanţă de până la 9 metri de computerul dvs.
Designul său inovator permite utilizarea şi depozitarea rapide. Curbaţi-l pentru a începe şi apoi glisaţi lin degetul în sus şi în jos pe banda de defilare tactilă pentru a o utiliza. Îndreptaţi-l pentru a-l închide.
Banda tactilă a mouse-ului va răspunde exact la viteza mişcării degetului dvs., utilizând feedbackul haptic (vibrare uşoară care semnalizează viteza de defilare) pentru a parcurge documentele sau paginile web pe cât de rapid sau de lent doriţi, doar cu ajutorul simţului tactil.

Vizionaţi şi învăţaţi despre Touch

Urmăriţi o demonstraţie despre modul de funcţionare a Arc Touch Mouse, Faceţi clic aici pentru o demonstraţie.
Studiaţi asistentul de instruire online la adresa beneficiaţi de întreaga capacitate a Arc Touch Mouse.

Pornirea/Oprirea Arc Touch Mouse

Curbaţi dispozitivul Arc Touch Mouse pentru a-l porni şi aplatizaţi-l pentru a-l opri.

Utilizaţi Touch

  • Glisaţi degetul în sus sau în jos pe banda tactilă pentru a defila.
  • Loviţi uşor cu degetul în sus sau în jos pentru a defila repede.
  • Atingeţi partea superioară sau inferioară pentru a defila o pagină în sus sau în jos.
  • Atingeţi de două ori în mijloc pentru a face clic cu butonul din mijloc. (În Windows Internet Explorer, faceţi clic cu butonul din mijloc pe o legătură într-o filă nouă.)
  • Atingerea de două ori şi menţinerea echivalează cu tragerea cu butonul din mijloc. (În Microsoft Word şi Excel, trageţi cu butonul din mijloc pentru a efectua o Defilare automată.)

Reatribuirea butoanelor mouse-ului

Software-ul IntelliPoint furnizează comenzi implicite pentru toate butoanele mouse-ului. Puteţi să le reatribuiţi unele butoane altor comenzi sau unor comenzi rapide de la tastatură în funcţie de stilul dvs. de lucru. De asemenea, puteţi să dezactivaţi butoanele pe care aţi putea apăsa accidental, de exemplu butonul rotiţă. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Cum reasociez butoanele mouse-ului?

Păstrarea dispozitivului de emisie-recepţie

Când dezactivaţi mouse-ul, puteţi menţine dispozitivul de emisie-recepţie conectat la portul USB al computerului sau îl puteţi depozita în spaţiul de depozitare de pe partea inferioară a mouse-ului.

Microsoft