Ghiduri de utilizare: Mouse-uri

Cum utilizez dispozitivul Sidewinder X5 Mouse?

gm_swmx5_ci

Dispozitivul SideWinder X5 Mouse oferă funcţii esenţiale pentru jocuri, inclusiv butoane personalizabile pentru setarea sensibilităţii (rezoluţiei) şi Întoarcere rapidă.

Setările pentru sensibilitatea mouse-ului (DPI)

Mouse-ul Sidewinder X5 include 3 butoane pentru reglarea din mers a rezoluţiei. Puteţi utiliza aceste butoane pentru a modifica rezoluţia în vederea ajustării imediate a vitezei indicatorului mouse-ului pentru activităţi de precizie precum ţintirea în jocuri sau editarea fotografiilor. Setările superioare vor deplasa indicatorul mai repede, setările inferioare vor deplasa indicatorul mai încet. Pentru performanţe generale optime ale mouse-ului, setaţi mouse-ul la o setare DPI ridicată şi apoi reduceţi viteza indicatorului.

Pentru a modifica rezoluţia într-un joc sau într-o aplicaţie:

  • Apăsaţi pe unul din butoanele pentru reglarea din mers a rezoluţiei.
    Ecranul LCD al mouse-ului va afişa scurt noua setare DPI. Setările superioare deplasează indicatorul mai repede; setările inferioare deplasează indicatorul mai încet.

Notă:
Butoanele pentru reglarea din mers a rezoluţiei nu pot fi reatribuite.

Crearea macrocomenzilor

Utilizaţi butonul Înregistrare macrocomandă în timpul unui joc pentru a lega o serie de acţiuni de apăsarea unui buton. De exemplu, înregistraţi o macrocomandă pentru a vă încărca toate armele şi apoi alocaţi macrocomanda unui buton de pe mouse. Pentru a vă ajuta la înregistrarea unei macrocomenzi, pe ecranul LCD al mouse-ului sunt afişate mesaje.

Pentru detalii despre lucrul cu macrocomenzi, consultaţi Cum pot crea macrocomenzi?

Utilizarea Întoarcerii rapide

Cu funcţia Întoarcere rapidă, puteţi juca jocuri ca un profesionist. În jocuri de acţiune, utilizaţi funcţia Întoarcere rapidă pentru a vă răsuci personajul în direcţia opusă.

pentru instrucţiuni referitoare la calibrarea funcţiei Întoarcere rapidă şi alocarea acesteia unui buton de pe mouse, consultaţi Cum calibrez funcţia Întoarcere rapidă pentru mouse-ul meu de jocuri?

Reatribuirea butoanelor mouse-ului

Software-ul IntelliPoint furnizează comenzi implicite pentru toate butoanele mouse-ului. Puteţi să le reatribuiţi unele butoane altor comenzi sau unor comenzi rapide de la tastatură în funcţie de stilul dvs. de lucru. De asemenea, puteţi să dezactivaţi butoanele pe care aţi putea apăsa accidental, de exemplu butonul rotiţă. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Cum reasociez butoanele mouse-ului?

Microsoft