Ghiduri de utilizare: Mouse-uri

Cum utilizez dispozitivul Wedge Touch Mouse?

mk_wtm_blk_large

Wedge Touch Mouse este proiectat pentru a naviga confortabil în Windows 7 şi 8 utilizând tehnologia tactilă Microsoft. Forma, materialele şi măiestria superioară oferă o defilare şi o navigare tactilă lină, în patru direcţii.
Wedge Touch Mouse este suficient de mic pentru a intra în buzunar oferindu-vă, în acelaşi timp, funcţionalitatea deplină pentru laptop sau tabletă atunci când vă deplasaţi. Ca un avantaj în plus, Wedge Touch Mouse intră în „modul Rucsac” (un mod cu consum redus de energie) când sesizează că nu mai este utilizat, de exemplu când PC-ul sau tableta hibernează sau se închide sau când îl îndesaţi în geantă sau în buzunar.
În plus, BlueTrack Technology® înseamnă că Wedge Touch Mouse este sensibil, teoretic, pe orice suprafaţă, indiferent dacă sunteţi la birou sau la cafenea. Wedge Touch Mouse se conectează la tabletă sau la laptop prin tehnologia Bluetooth®, deci îl puteţi utiliza oriunde fără a fi necesar un port USB, fără învălmăşeală de cabluri, fire sau dispozitive de emisie-recepţie.

Conectarea Wedge Touch Mouse la computer

  1. Pe partea inferioară a dispozitivului Wedge Touch Mouse, apăsaţi pe butonul de eliberare a capacului bateriei, introduceţi o baterie alcalină AA (cu polul pozitiv înainte) şi glisaţi capacul pentru închidere.
    Indicatorul luminos BlueTrack Technology® de pe partea de dedesubt se aprinde şi clipeşte.
  2. Apăsaţi pe butonul Alimentare/Conectare din partea inferioară a dispozitivului şi ţineţi-l apăsat 3-5 secunde.
    Un indicator luminos mic de pe spatele dispozitivului clipeşte alternativ verde şi roşu. Astfel se indică faptul că dispozitivul poate fi descoperit de alte dispozitive Bluetooth într-un interval de 6 minute.
  3. Pentru a conecta dispozitivul la computer, în meniul Start, selectaţi Panou de control, iar în vizualizarea Categorie, localizaţi Hardware şi sunete şi apoi selectaţi Adăugare dispozitiv.
  4. Când dispozitivul este afişat, selectaţi-l şi urmaţi instrucţiunile pentru a finaliza conectarea.
  5. După conectarea cu succes a dispozitivului, operaţia Instalare descarcă automat pe computer aplicaţia IntelliPoint. Puteţi utiliza această aplicaţie pentru a accesa şi personaliza caracteristicile pentru dispozitivul dvs.

Utilizaţi defilarea în patru direcţii

Wedge Touch Mouse dispune de defilare în patru direcţii, astfel încât puteţi defila pe verticală şi orizontală utilizând banda tactilă elegantă. Loviţi uşor în sus, în jos sau în lateral pentru a naviga prin foile de calcul, prin documentele lungi şi prin paginile web.
Pentru a utiliza mouse-ul, defilaţi lent glisând blând sau puteţi defila rapid lovind uşor cu degetul. Apoi vă puteţi opri atingând.

Microsoft