feature_detail_new_products_08_12

O familie de posibilităţi

Cunoaşteţi mouse-urile şi tastaturile noastre noi concepute să lucreze cu Windows.

În fiecare an, Microsoft Hardware prezintă produse noi, interesante şi inovatoare, iar anul acesta este la fel. Exact înainte de a se lansa Windows 8, avem plăcerea să vă prezentăm produsele noastre noi care au caracteristici specifice sistemului Windows 8, ceea ce simplifică lucrul mai mult ca niciodată. În plus, toate produse noastre sunt ideale pentru a fi utilizate cu desktopuri, laptopuri şi tablete.

Urmăriţi videoclipul din partea dreaptă pentru o imagine de ansamblu a posibilităţilor.

win8-new-wedge-touch-mouse

Wedge Touch Mouse: Mic şi elegant, perfect pentru Windows 8

Wedge Touch Mouse arată şi se simte ca niciun alt dispozitiv. Suficient de mică să încapă în buzunar, carcasa sa îl face însoţitorul perfect pentru laptopul sau tableta dvs. Windows 8 când călătoriţi. Designul artistic, minimalist vă oferă o defilare tactilă fluidă, în patru direcţii. În plus, tehnologia Bluetooth înseamnă că îl puteţi utiliza oriunde fără învălmăşirea de cabluri sau dispozitive de emisie-recepţie. Chiar mai mult decât atât, Wedge Touch Mouse intră în „modul Rucsac” (un mod cu consum redus de energie) pentru a economisi energia bateriei atunci când PC-ul sau tableta hibernează sau se închide. Puteţi pune mouse-ul în geantă fără să vă mai întrebaţi dacă l-aţi oprit, deoarece acesta va sesiza că nu mai este necesar.

win8-new-sculpt-touch-mouse

Sculpt Touch Mouse: Defilare tactilă în patru direcţii şi tehnologie Bluetooth

Portabilitate perfectă Sculpt Touch Mouse este excelent pentru a face lucrurile într-un mod optim. Banda de defilare tactilă în patru direcţii vă permite să derulaţi în sus şi în jos, la stânga şi la dreapta şi prin documente Windows lungi (sau scurte), dar şi pe ecrane Windows 8 orizontale dintr-o singură glisare a degetului. În timp ce defilaţi, veţi avea plăcuta surpriză a unui feedback tactil. Şi, la fel ca în cazul produsului Wedge Touch Mouse menţionat mai sus, este prevăzut cu tehnologia Bluetooth, astfel încât îl puteţi la cu dvs. lăsând în urmă învălmăşirea de cabluri şi dispozitive de emisie-recepţie.

win8-new-touch-mouse

Touch Mouse: Gesturi actualizate pentru Windows 8

Când Windows 8 va fi disponibil în magazine, veţi putea alege dintr-o nouă gamă de gesturi pentru Touch Mouse care sunt optimizate pentru navigarea în Windows 8. De vreme ce Windows 8 foloseşte defilarea pe verticală şi pe orizontală, Touch Mouse vă va oferi o experienţă lină şi lipsită de efort de defilare pe orizontală. Cu toate acestea, puteţi beneficia în continuare de gesturile curente din Windows 7. Touch Mouse are o suprafaţă mare sensibilă la atingere care răspunde la mişcări executate cu unul, două sau trei degete, optimizate acum pentru gestionarea ferestrelor: andocarea, deplasarea, minimizarea/maximizarea, deplasarea înapoi sau înainte în pagina Web, comutarea între activităţi şi multe altele.

win8-new-wedge-mobile-keyboard

Wedge Mobile Keyboard: Un însoţitor perfect portabil pentru tableta dvs.

Nouă şi extrem de subţire, Wedge Mobile Keyboard a fost concepută pentru utilizatorii tabletelor cu Windows 7 şi Windows 8 care sunt în permanentă mişcare. (Este compatibilă şi cu dispozitive iPad şi Android.) Designul său subţire, foarte uşor permite transportul cu uşurinţă, iar setul de taste de dimensiune completă, cu atingere fină, vă oferă o experienţă confortabilă şi eficientă în timp ce tastaţi. Finisajul durabil al tastaturii nu doar vă protejează dispozitivul de zgârieturi, dar se şi transformă rapid într-un suport de tabletă. În plus, cu tehnologia Bluetooth, tastatura se conectează la tabletă fără învălmăşeala de cabluri.

win8-new-sculpt-mobile-keyboard

Sculpt Mobile Keyboard: Ideală pentru călătorii, creată pentru confort

Cu o grosime mai mică de doi centimetri, Sculpt Mobile Keyboard este netedă şi compactă, fiind ideală pentru cei aflaţi în mişcare. În plus, conectivitatea wireless Bluetooth încorporată elimină complicaţiile necesităţii cablurilor şi dispozitivelor de emisie-recepţie. Tastatura Comfort Curve are un set de taste realizat sub un unghi lin de şase grade pentru o postură cât mai naturală a braţelor şi încheieturilor şi pentru a oferi un confort sporit în timpul utilizării îndelungate.

mk_SCK_sm

Sculpt Comfort Keyboard: Dispozitiv conceput pentru confort, creat pentru productivitate

Sculpt Comfort Keyboard are caracteristici ergonomice concepute pentru a încuraja o poziţie mai naturală şi mai relaxată a braţelor, mâinilor şi încheieturii. De asemenea, are taste rapide care vă permit accesul cu singură atingere cele mai utilizate funcţii din Windows 8. Sculpt Comfort Keyboard mai are o bară de spaţiu inovatoare împărţită în două: o bară de spaţiu tradiţională pentru degetul mare drept şi bara Backspace pentru degetul mare stâng.

win8-new-artist-edition-ho

Alte noutăţi: Limited Edition Artist Series (a treia ediţie)

Pe lângă produsele noi de mai sus, mai avem o linie nouă de mouse-uri Limited Edition Artist Series. Alegeţi unul dintre cele cinci modele create de artişti de pe tot globul. Nu contează la ce lucraţi, acestea vă vor inspira pentru a atinge culmile creativităţii.

Microsoft