Citate despre Microsoft Hardware IP Licensing

Microsoft IP Licensing

„Jasco Products o şi partenerii licenţiaţi Microsoft împărtăşesc un respect comun pentru proprietatea intelectuală. Ne străduim să îmbunătăţim experienţa clienţilor prin tehnologie şi IP Licensing şi aşteptăm cu nerăbdare avantajele participării la programul de licenţiere Microsoft Hardware.

Cameron Trice, Vicepreşedinte responsabil de produs şi marketing

Jasco Products este un partener licenţiat pentru tehnologia U2 pentru marca GE Jasco de mouse-uri şi tastaturi.

„Ca partener licenţiat pentru mai multe tehnologii, inclusiv Tilt Wheel, Magnifier şi U2, ne putem urmări obiectivul de a furniza produse remarcabile, atât clienţilor de marcă BTC, cât şi clienţilor OEM. Suntem mândri că lucrăm cu Microsoft, deoarece îmbunătăţim experienţa utilizatorilor prin inovarea conferită de licenţiere.”

Jarl Chang, Director de vânzări, Behavior Tech Computer Corp.

Behavior Tech Corporation este partener licenţiat pentru distribuirea OEM la nivel mondial a tehnologiilor U2, Tilt Wheel şi Magnifier.

„Chicony Electronics este lider global în producerea şi distribuirea OEM a dispozitivelor periferice pentru desktop şi a echipamentelor electronice. Furnizând produse inovatoare prin licenţierea tehnologică putem menţine un avantaj competitiv. Chicony este mulţumită că poate oferi clienţilor accesul la inovaţiile Microsoft prin programul de licenţiere tehnologică.”

Roger Lu, Vicepreşedinte executiv, Chicony Electronics Co. Ltd.

Chicony Electronics Co. Ltd. este partener licenţiat pentru distribuirea OEM la nivel mondial a tehnologiilor U2, Tilt Wheel şi Magnifier de la Microsoft.

„În cadrul unei pieţe competitive mereu în creştere, înţelegem deplin că „satisfacţia clientului” este cel mai important element al succesului continuu al unei companii. Prin licenţierea tehnologiilor U2, Tilt Wheel şi Magnifier de la Microsoft, am mai făcut un pas spre satisfacţia crescută a clienţilor.”

Steven Hsu, Manager superior responsabil de produs, Monterey International

Monterey International este partener licenţiat pentru distribuirea OEM la nivel mondial a tehnologiilor U2, Tilt Wheel şi Magnifier de la Microsoft.

„Domeniul accesoriilor pentru computere trece într-un stadiu nou de inovare, iar licenţierea tehnologică constituie un element al strategiei noastre de a continua să furnizăm produse inovatoare clienţilor noştri, prin urmare suntem participanţi activi la programul Microsoft de licenţiere tehnologică pentru hardware.”

Don Angel, Vicepreşedinte responsabil de managementul şi dezvoltarea de produse la Kensington Computer Products, o divizie a ACCO Brands.

Acco Brands este un partener licenţiat pentru tehnologia Microsoft U2 pentru produsele cu marca Kensington.

„Suntem mândri de relaţia puternică şi de lungă durată pe care o avem cu partenerii noştri din întreaga lume, inclusiv cu Microsoft”, iar „accesul la tehnologia U2 elimină munca pe ghicite din relaţia distribuitori – clienţi şi ne permite să ne continuăm angajamentul de a asigura utilizatorilor posibilitatea de a lucra cu productivitate superioară”.

Steve Peterson, Director de marketing la Fellowes Inc.

Fellowes este un partener licenţiat pentru tehnologia Microsoft U2 pentru produsele cu marca Fellowes.

„Domeniul dispozitivelor periferice pentru computere trece la următoarea fază de evoluţie de la obiect de uz curent la inovare. Dexin Corporation şi partenerii licenţiaţi Microsoft împărtăşesc un respect comun pentru proprietatea intelectuală, inclusiv dorinţa de a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor prin inovare şi licenţiere tehnologică.”

Paul H. Lu, Director general, Dexin Corporation

Dexin Corporation este partener licenţiat pentru distribuirea OEM la nivel mondial a tehnologiilor Tilt Wheel şi Magnifier de la Microsoft.

Microsoft