Microsoft IP Licensing: Prezentare generală a tehnologiei

Microsoft IP Licensing

Următoarele tehnologii Microsoft sunt disponibile pentru a ajuta alte companii să-şi extindă ofertele adresate clienţilor.

Detecţia automată a fluctuaţiei video

NOU – Detecţia automată a fluctuaţiei video (VFD) este o tehnologie inovatoare furnizată în prezent împreună cu cea mai recentă cameră Web Microsoft de înaltă definiţie cu rezoluţie de 1080p, denumită LifeCam Studio

Soluţia bazată pe procesarea imaginii detectează fluctuaţia video determinată de variaţiile de alimentare cu c.a., în general de 50 Hz sau 60 Hz în întreaga lume, prin calcularea modificării blocurilor de acumulare de culoare pentru mai multe cadre. Camerele Web pot prezenta o intensitate de lumină alternantă pentru mai multe rânduri dintr-o imagine, rezultând fluctuaţia imaginii. Lumina fluorescentă este una dintre sursele comune care contribuie la fluctuaţia imaginii la camerele Web. Fluctuaţia poate provoca degradarea semnificativă a calităţii video la camerele Web şi la alte camere digitale. Soluţia VFD necesită resurse minime de calcul şi de memorie şi este foarte eficientă pentru implementarea firmware-ului utilizat la camera Web LifeCam oferită de Microsoft.

Detecţia automată a fluctuaţiei video

NOU – Tastatura cu Anti-Repetare – Pentru tastaturi simple pe bază de membrană, există mii de combinaţii de trei taste care nu răspund corect. Deşi acest lucru se aplică pentru mai puţin de 5% din totalul de combinaţii de 3 taste, reprezintă un disconfort semnificativ pentru jucători şi pentru cei ce tastează rapid. Reprezintă o limitare fundamentală pentru designurile de tastatură cu membrană standard. În domeniu, această problemă este denumită în general „repetare”, iar încercările de remediere a problemei sunt denumite „anti-repetare”. Microsoft a dezvoltat o tehnologie rezistentă cu atingeri multiple care permite unei tastaturi cu membrană să citească şi să raporteze cu acurateţe un număr foarte mare de taste diferite apăsate simultan. Tehnologia este integrată în Tastatura pentru jocuri Microsoft SideWinder X4. Spre deosebire de soluţiile tradiţionale care necesită o placă mare de circuite imprimate şi o diodă pentru fiecare tastă, tehnologia Microsoft utilizează o membrană uşor modificată şi un circuit de citire special, convenabil. Utilizând această tehnologie, efectul adevărat de anti-repetare devine practic pentru chiar şi cele mai ieftine tastaturi, produse în serie. Tehnologia Anti-repetare pentru tastaturi este acum disponibilă pentru licenţiere de către producătorii de tastaturi, atât pentru cele independente, cât şi pentru cele de laptop.

InstaLoad oferită de Microsoft

NOU – InstaLoad Tehnologia pentru contactele de baterii InstaLoad este o tehnologie brevetată de Microsoft cu o arie largă de aplicabilitate pentru toate tipurile de dispozitive care funcţionează cu baterii. Tehnologia permite ca bateriile să fie introduse în dispozitiv fără a ţine cont de polaritatea + sau -.

Tehnologia Microsoft pentru cablul de reîncărcare magnetică

Cablul de reîncărcare magnetică Cablul inovator de reîncărcare de la Microsoft, dotat cu tehnologia brevetată a conectorului magnetic încorporat în popularul mouse Microsoft Mobile Memory Mouse este acum disponibil pentru licenţiere pentru producătorii de echipamente electronice terţă parte.

Tehnologia Microsoft Tilt Wheel

Tilt Wheel este o componentă hardware inovatoare pentru mouse-uri şi tastaturi care permite utilizatorilor să încline rotiţa de defilare lateral şi în sus/jos pentru a manevra uşor cursorul pe orizontală sau pe verticală.

Tehnologia Microsoft Tilt Wheel

Tehnologia U2 permite unui dispozitiv periferic pentru computere (cum ar fi un mouse sau o tastatură) să fie conectat la computer utilizând o interfaţă cu detectare automată PS2 sau USB (U+P). Este ideală pentru utilizarea cu computere mai noi sau mai vechi.

Tehnologia Microsoft Tilt Wheel

BlueTrack Technology Ne bucurăm să anunţăm partenerii licenţiaţi că Microsoft a încheiat un acord cu Avago Technologies. Vă rugăm să adresaţi viitoarele întrebări legate de licenţierea BlueTrack Technology şi de produsele similare direct către Avago Technologies, furnizor exclusiv al tehnologiei BlueTrack. Contactaţi support@avagotech.com.

Microsoft Arc Mouse

Arc Mouse Designul revoluţionar al Arc Mouse combină confortul unui mouse pentru desktop cu portabilitatea unui mouse pentru notebook. Arc Mouse se pliază până la 60% din dimensiunea sa complet extinsă când sunteţi pe drum. Sunt disponibile două opţiuni de culoare pentru a se potrivi stilului dvs. personal.

Tehnologia Microsoft pentru manipularea imaginii pentru conferinţele video

Manipularea imaginii pentru conferinţele video Invenţia panoramează, înclină şi face zoom automat pentru a menţine vorbitorul centrat în imagine. Invenţia oferă, de asemenea, tehnici de manipulare a imaginii pentru a conferi aspectul unei discuţii directe. Ambele invenţii îmbunătăţesc experienţa teleconferinţelor.

Tehnologia Microsoft Instant Viewer

Instant Viewer Prea multe ferestre deschise pe desktop? Faceţi clic pe rotiţa de defilare sau pe butonul programabil pentru a afişa instantaneu ferestrele deschise, apoi indicaţi şi faceţi clic pentru a selecta. Când aveţi mai multe ferestre deschise, căutarea unor anumite pagini în bara de activităţi vă încetineşte. Instant Viewer vă permite să găsiţi ceea ce căutaţi cu un singur clic cu mouse-ul. O atingere afişează instantaneu ecranul desktopului cu versiuni mici ale tuturor ferestrelor deschise. Faceţi clic direct pe elementul pe care doriţi să-l deschideţi la dimensiune completă. Este atât de simplu – şi vă continuaţi activitatea imediat.

Microsoft Magnifier

Magnifier este un instrument de vizualizare şi editare utilizat cu dispozitive de intrare, cum ar fi cu un mouse. Complet compatibil cu Windows Vista®, oferă funcţionalitatea echivalentă unei lupe ţinute în faţa ecranului computerului. Aplicaţiile tipice includ editarea fotografiilor digitale, precum şi vizualizarea şi mărirea foilor de calcul, a documentelor Word şi a paginilor Web.

Microsoft