Microsoft Hardware IP Licensing: Noutăţi

Microsoft IP Licensing

Noile broşuri pentru IP Licensing

Microsoft Hardware IP Licensing are broşuri noi. Le puteţi vizualiza pe toate patru aici:

Tehnologii noi disponibile acum pentru licenţiere

Microsoft a anunţat cea mai nouă tehnologie brevetată disponibilă pentru licenţiere pentru partenerii tehnologici, acoperind o multitudine de categorii de dispozitive care funcţionează cu baterii. Tehnologia InstaLoad se poate aplica la majoritatea dispozitivelor care funcţionează cu baterii şi utilizează baterii de tip AA, AAA, C şi D sau de alte tipuri, cu factor de formă cilindric. Pentru detalii despre tehnologia InstaLoad, accesaţi site-ul partenerului tehnologic pentru InstaLoad. Dacă reprezentaţi un furnizor de produse ce funcţionează cu baterii şi doriţi să aflaţi mai multe despre InstaLoad trimiteţi întrebările dvs. la: Iplicreq@microsoft.com cu subiectul „InstaLoad”.

Căutaţi aceste tehnologii noi disponibile în primăvara anului 2011: Detecţia automată a fluctuaţiei video, Anti-repetare pentru tastaturi. Consultaţi pagina Prezentare generală a tehnologiei pentru mai multe detalii privind aceste tehnologii inovatoare.

În atenţia producătorilor cu licenţă

În Piaţa pentru producători este inclus un serviciu promoţional gratuit pentru produsele prezentate. Trimiteţi produsele cu licenţă care utilizează tehnologiile Microsoft pentru a fi incluse în următoarea actualizare a site-ului. Este o ocazie extraordinară să vă prezentaţi produsele licenţiate potenţialilor clienţi OEM. Trimiteţi informaţiile privind produsele la Iplicreq@microsoft.com cu subiectul „Piaţa pentru producători”.

În atenţia mărcilor OEM/de retail

Utilizaţi acest site ca un instrument simplu de cumpărare de la furnizorii licenţiaţi. Reveniţi frecvent deoarece vom continua să actualizăm des site-ul Web pe măsură ce adăugăm tehnologii noi, producători licenţiaţi noi şi produse prezentate de la producătorii licenţiaţi. Dacă doriţi să verificaţi dacă un producător este licenţiat pentru o anumită tehnologie Microsoft, solicitaţi dovada licenţei de la furnizorul autorizat sau contactaţi Microsoft la Iplicreq@microsoft.com.

Bun venit

Suntem încântaţi să urăm bun venit celor mai noi producători licenţiaţi, Ablenet, ClearSounds Communications, Serene Innovations şi Memory Protection Devices (MPD).

Modificarea stării licenţei

Următoarele companii nu mai sunt licenţiate să livreze tehnologiile selectate Microsoft Hardware:

A4Tech, Nortek şi Zippy Technology – nu mai sunt licenţiate să livreze tehnologiile Tilt Wheel şi U2

Dacă sunteţi un client al furnizorilor menţionaţi mai sus şi aveţi întrebări privind starea licenţei pentru produsul dvs., contactaţi Microsoft la Iplicreq@microsoft.com.

Trimiteţi-ne părerea dvs.

Dacă reprezentaţi o marcă OEM/de retail şi aţi dori să fiţi informat permanent privind programul nostru de licenţiere, incluzând notificări în avans despre noile tehnologii care vor fi disponibile pentru licenţiere, trimiteţi un e-mail la Iplicreq@microsoft.com, cu subiectul:„Solicitare informaţii despre programul de licenţiere Microsoft”.

Dacă reprezentaţi un producător şi aţi dori informaţii despre modul în care puteţi participa la programul de licenţiere, trimiteţi un e-mail la: Iplicreq@microsoft.com.

Microsoft