Piaţa pentru producători licenţiaţi

Microsoft IP Licensing

Căutaţi un producător licenţiat pentru una sau mai multe tehnologii Microsoft de utilizat cu mouse-uri sau tastaturi?

Următoarele companii reprezintă producători cu contract care au primit licenţe pentru tehnologii Microsoft. Dacă reprezentaţi o companie Marcă finală şi doriţi să includeţi oricare dintre tehnologiile Microsoft prezentate (tehnologia InstaLoad de instalare a bateriei, U2, Tilt Wheel, Magnifier sau tehnologia pentru conferinţe video) în produsele oferite de dvs., puteţi contacta direct următorii producători cu contract licenţiaţi**.

Notă: Reveniţi frecvent. Vom actualiza acest site Web, deoarece noi producători licenţiaţi sunt adăugaţi cu regularitate.

* Nu toate companiile sunt licenţiate pentru toate tehnologiile Microsoft care ar putea fi licenţiate, de aceea este responsabilitatea companiei Marcă finală să confirme cu producătorul licenţiat că acesta este licenţiat pentru o anumită tehnologie pe care compania Marcă finală doreşte să o includă în produsul său.

** Referinţele de pe acest site Web referitoare la produse, servicii, producători sau companii nu reprezintă susţinerea sau recomandarea Microsoft Corporation. Informaţiile, produsele sau serviciile de pe site-urile Web externe nu sunt susţinute, garantate sau asigurate de Microsoft Corporation.

Microsoft