Sculptat pentru confort

Familiarizaţi-vă cu gama Microsoft unică de mouse-uri şi tastaturi ergonomice.

Indiferent dacă folosiţi PC-ul o oră sau o zi întreagă, confortul şi productivitatea sunt de importanţă capitală. Din fericire, noua gamă Sculpt de mouse-uri şi tastaturi Microsoft revoluţionează ambele aspecte. Microsoft este lider de mult timp în proiectarea produselor ergonomice, iar produsele Sculpt reflectă cele mai avansate caracteristici utilizate până în prezent. În, acestea au şi un aspect extraordinar.

Sculpt Ergonomic Desktop

Sculpt Ergonomic Desktop

Obţineţi avantajele ergonomice combinate ale dispozitivelor Sculpt Mouse şi Sculpt Ergonomic Keyboard într-un singur set complet.

Aflaţi mai multe
Sculpt Ergonomic Mouse

Sculpt Ergonomic Mouse

Având o formă care să permită poziţionarea mai naturală a încheieturii, mâinii şi antebraţului, Sculpt Ergonomic Mouse se integrează perfect cu Windows 8 datorită unui buton care asigură accesul printr-o singură atingere la ecranul de Start.

Aflaţi mai multe
Sculpt Comfort Mouse

Sculpt Comfort Mouse

Dispozitivul tactil Windows albastru de pe Sculpt Comfort Mouse asigură acces rapid şi simplu la caracteristicile dvs. Windows 8 preferate. Apăsaţi pe dispozitiv pentru a accesa ecranul de Start, trageţi cu degetul în sus pentru a parcurge aplicaţiile deschise sau trageţi cu degetul în jos pentru a se afişa toate aplicaţiile deschise.

Aflaţi mai multe
Sculpt Ergonomic Keyboard pentru business

Sculpt Ergonomic Keyboard pentru business

Fiind creat plecând de la principii ergonomice avansate, dispozitivul Sculpt Ergonomic Keyboard impune un nou standard în privinţa confortului extrem, contribuind în acelaşi timp la reducerea riscului apariţiei microtraumatismelor repetate. Vă menţine încheieturile şi braţele într-o poziţie relaxată, iar suportul căptuşit pentru sprijinirea palmelor oferă un suport generos pentru încheieturi.

Aflaţi mai multe
Sculpt Comfort Keyboard pentru business

Sculpt Comfort Keyboard pentru business

Având nenumărate caracteristici ergonomice, printre care o suprafaţă a tastelor profilată, suport pentru sprijinirea palmelor căptuşit şi detaşabil şi înălţător pentru palme, Sculpt Comfort Keyboard favorizează o poziţionare mai naturală şi mai relaxată a braţelor, mâinilor şi încheieturilor. În plus, bara de spaţiu împărţită prezintă funcţionalitate de Backspace opţională, care este concepută pentru a îmbunătăţi eficienţa tastării.

Microsoft