feature_detail_new_products_08_12

En hel familj full av möjligheter

Lär dig mer om hur våra nya möss och tangentbord är utformade för att fungera perfekt med Windows.

Varje år lanserar Microsoft Hardware nya och spännande produkter – det är ingen skillnad i år. Precis lagom inför lanseringen av Windows 8, presenterar vi åra nya produkter med egenskaper som passar perfekt ihop med Windows 8 och gör det enklare än någonsin att få saker och ting gjorda. Plus alla våra produkter som är optimala för stationära datorer, bärbara datorer och pekplattor.

Titta på vår video till höger för en förhandsvisning av möjligheter.

win8-new-wedge-touch-mouse

Wedge Touch Mouse: Liten, snygg och perfekt för Windows 8

Wedge Touch Mouse ser ut som och känns som ingen annan enhet. Liten nog att få plats i din ficka och den kompakta ramen är den perfekta följeslagaren till din bärbara dator eller Windows 8-pekplatta när du är på språng. Den konstnärliga och minimalistiska designen ger dig en smidig fyrvägsrullning. Med Bluetooth-tekniken kan du dessutom använda den överallt utan kabeltrassel, sladdar eller sändtagare. Dessutom växlar Wedge Touch Mouse till "resläge" (låg strömförbrukning) för att spara batteri när din dator eller pekplatta är i viloläge eller avstängd. Du kan lägga musen i din väska och behöver inte oroa dig om den är avstängd eftersom den känner av när den inte används.

win8-new-sculpt-touch-mouse

Sculpt Touch Mouse: Fyrvägsrullning och Bluetooth-teknik

Den bärbara Sculpt Touch Mouse är toppen för att få saker och ting gjorda. Med touch-plattans fyrvägsrullning kan du lätt rulla uppåt och nedåt, vänster och höger, genom långa (eller korta) Windows-dokument eller vågrät genom Windows 8-skärmar endast med hjälp av ett fingersvep. När du rullar kommer du att känna den trevliga överraskningen av taktil feedback. Och som med Wedge Touch Mouse ovan, levereras den med Bluetooth-teknik så du kan ta med den men lämna trasslet med sladdar och sändtagare bakom dig.

win8-new-touch-mouse

Touch Mouse: Uppdaterade gester för Windows 8

När Windows 8 finns tillgänglig i butik kan du få tillgång till en helt ny uppsättning gester för Touch Mouse som är optimerad för Windows 8-navigering. Eftersom Windows 8 använder sig av både lodrät och vågrät skrollning ger Touch Mouse en mjuk och naturlig vågrät skrollningsupplevelse. Men du kan även fortsätta att använda dig av Windows 7-gesterna. Touch Mouse har en stor tryckkänslig yta som reagerar på fingerröselser (både med en, två och tre fingrar) som idag är optimerad för Windows: docka, flytta, minimera och maximera, gå fram och tillbaka på webbsidor, växla mellan uppgifter med mera.

win8-new-wedge-mobile-keyboard

Wedge Mobile Keyboard: Det perfekta bärbara tangentbordet för din pekplatta

Det nya ultratunna Wedge Mobile Keyboard utformades för Windows 7 och användare av pekplattor med Windows 8 som alltid är på språng. (Det fungerar också tillsammans med iPad och Android-produkter). Den tunna och lätta konstruktionen gör den lätt att bära, samtidigt som den stora soft-touch-knappsatsen ger en komfortabel och effektiv skrivupplevelse. Det tåliga tangentbordsskyddet skyddar inte bara din enhet från repor, utan kan även snabbt förvandlas till ett pekplattestativ. Med Bluetooth-tekniken ansluts tangenbordet till din pekplatta utan kabeltrassel.

win8-new-sculpt-mobile-keyboard

Sculpt Mobile Keyboard: Idealisk för resor, skapad för komfort

Endast 2 cm tjock, är Sculpt Mobile-tangentbord både snygg och kompakt – perfekt för människor på språng. Med den inbyggda Bluetooth-funktionen slipper du både kablar och sändtagare. Comfort Curve-tangentbordet är utformad med en lutning på 6 grader för att underlätta en mer naturlig arm- och handledsposition och för att ge större komfort vid långvarig användning.

mk_SCK_sm

Sculpt Comfort Keyboard: Utformad för komfort och byggd för effektivitet

Sculpt Comfort Keyboard har många olika ergonomiska funktioner som är utformade för en mer naturlig och avslappnad placering av armar, händer och handleder. Den är också utrustad med snabbknappar som ger dig en snabb och enkel åtkomst till de vanligaste funktionerna i Windows 8. Sculpt Comfort Keyboard har även en innovativ blankstegstangent som är delad i två delar: en traditionella blankstegstangent för högertummen och en bakstegstangent för vänstertummen.

Microsoft