Maskinvarukompabilitet

Ta reda på vilka produkter som är kompatibla med ditt operativsystem.

Sök sorterat efter produkt

ELLER

Sök sorterat efter operativsystem

Eller se hur specifika mus- och tangentbordsfunktioner fungerar med Windows 8:

Möss >Tangentbord >

Observera att för produkter som inte visas i listan ovan gäller följande:
Många Microsoft Hardware-produkter som inte visar systemkraven för Windows 8 har åtminstone grundläggande funktionalitet i Windows 8, dock kan avancerade funktioner inte vara tillgängliga.

Vi fortsätter att uppdatera vår information och lägger till nya produkter. Besök oss igen!