Microsoft IP-licensiering av hårdvara – Nyheter

Microsoft IP-licensiering

Nya broschyrer för IP Licensing

Microsoft hårdvara – IP-licensiering har nya broschyrer. Du kan visa alla fyra här:

Ny teknik ny tillgänglig för licens

Microsoft har presenterat sin senaste patenterade teknik och gjorde den tillgänglig för licensiering tillsammans med våra teknikpartners som representerar en rad batteridrivna enhetskategorier. InstaLoad Technology kan användas för de vanligaste batteridrivna enheterna som drivs med batterier av typen AA, AAA, C, D eller andra cylinderformade batterier. Om du vill ha information om InstaLoad Technology går du till InstaLoad Technologys partnerwebbplats. Om du är leverantör av batteridrivna produkter och vill veta mer om InstaLoad skickar du en förfrågan till: Iplicreq@microsoft.com med ämnet “InstaLoad”.

Håll utkik efter den nya tekniken som blir tillgänglig våren 2011: Automatisk identifiering av videoflimmer, funktioner för att trycka ned flera tangenter samtidigt. Läs sidan Tekniköversikt om du vill ha mer information om dessa innovativa tekniker.

Till licensierade tillverkare

Den licensierade Tillverkarnas marknad inkluderar aktuella produkttjänster gratis. Skicka dina licensierade produkter med Microsoft-teknik som ska inkluderas i nästa webbplatsuppdatering. Detta är ett perfekt sätt att få licensierade produkter att synas inför potentiella OEM-kunder. Skicka produktinformation till Iplicreq@microsoft.com, ärenderaden “Tillverkarnas marknad”.

Till OEM/detaljister

Använd den här platsen som ett enkelt sätt att söka licensierade leverantörer. Kom tillbaka då och då, eftersom vi uppdaterar platsen ofta och lägger till nya tekniker, nya licenstagare och aktuella licensierade produkter. Om du behöver en bekräftelse på att en tillverkare har licens för en viss Microsoft-teknik kan du be om bevis på licensen hos din auktoriserade leverantör eller kontakta Microsoft på Iplicreq@microsoft.com.

Välkommen

Vi är glada över att välkomna våra nyaste licenstagare, nämligen Ablenet, ClearSounds Communications, Serene Innovations och Memory Protection Devices (MPD).

Statusändring för licenstagare

Följande företag är inte längre licensierade för att leverera utvald maskinvaruteknik från Microsoft:

A4Tech, Nortek och Zippy Technology är inte längre licensierade att leverera Tilt Wheel- och U2-teknik

Om du är kund till ovanstående leverantörer och har frågor om licensstatus för din produkt kontaktar du Microsoft på Iplicreq@microsoft.com.

Ge oss feedback!

Om du är en OEM/detaljist och vill bli uppdaterad om vårt licensieringsprogram, inklusive att få meddelanden i förväg om nya tekniker som blir tillgängliga för licensiering kan du e-posta oss på Iplicreq@microsoft.com, ämne:”Begär information om licensieringsprogrammet för Microsoft hårdvara”.

Om du är tillverkare och vill få information om hur du deltar i licensieringsprogrammet skickar du ett e-postmeddelande till: Iplicreq@microsoft.com.