Marknad för licensierade tillverkare

Microsoft IP-licensiering

Söker du efter en licensierad tillverkare av en eller flera av Microsofts tekniker för användning med möss eller tangentbord?

Följande företag är kontraktstillverkare som har licens för Microsofts teknik. Om du är ett End Brand-företag som är ute efter att inkludera dagens Microsoft-tekniker (InstaLoad Battery Installation Technology, U2, Tilt Wheel, Magnifier och Video Conferencing) bland dina produkterbjudanden kan du kontakta följande licensierade kontraktstillverkare direkt.**

Obs!: Se till att komma tillbaka hit ofta. Vi uppdaterar den här platsen i takt med att nya licenstagare läggs till.

* Det är inte alla företag som är licensierade för alla Microsoft-tekniker som utgår på licens, så det är upp till End Brand-företaget att kontrollera att licenstagaren är licensierad för den specifika tekniken som End Brand-företaget vill inkludera i sin produkt.

** Referenser på den här webbplatsen till produkt, tjänst, tillverkare eller företag ska inte förstås som något godkännande eller någon rekommendation från Microsoft Corporation. Informationen, produkterna och tjänsterna på utomstående webbplatser är inget som Microsoft Corporation utdelar några godkännanden, garantier eller rekommendationer för.

Microsoft