Алатки за проверка на Microsoft Office 2013 - македонски
  Application
  Алатките за проверка на Microsoft Office овозможуваат уредување на дополнителни јазици.
  БЕСПЛАТНО
  Датум на објавување:
  07.01.2013
  Microsoft® Office Language Interface Pack 2013 – Mакедонски
  Application
  Microsoft Office Language Interface Pack 2013 - македонски јазик, обезбедува преведен Кориснички интерфејс за многу апликации на Microsoft Office 2013.
  БЕСПЛАТНО
  Датум на објавување:
  15.03.2013
  Microsoft Office Language Interface Pack 2010 – македонски
  Application
  Microsoft Office Language Interface Pack 2010 – македонски обезбедува кориснички интерфејс на македонски јазик за повеќе програми на Microsoft Office 2010.
  БЕСПЛАТНО
  Датум на објавување:
  11.02.2011
  Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Македонски
  Application
  Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Македонски обезбедува Македонски кориснички интрерфејс за голем број програми на Microsoft Office 2007.
  БЕСПЛАТНО
  Датум на објавување:
  20.09.2007
  Microsoft® Office Language Accessory Pack 2016 ‒ македонски
  Application
  Microsoft Office Language Accessory Pack 2016 ‒ македонски додава дополнителни алатки за приказ, помош или јазична проверка во зависност од јазикот што го инсталирате.
  БЕСПЛАТНО
  Датум на објавување:
  14.03.2016
  Пакет на Office 2003 со јазична меѓуврска на македонски јазик
  Application
  Пакетот со јазична меѓуврска на македонски јазик за Microsoft Office 2003 обезбедува македонска корисничка меѓуврска за многу програми на Microsoft Office 2003.
  БЕСПЛАТНО
  Датум на објавување:
  20.05.2005
  Јазик на приказот на називи на Microsoft Office
  Application
  Користете го преводот на приказот на називи за прикажување на текстот на елементите од екранот – како што се копчињата, менијата и полињата за дијалог – на друг јазик.
  БЕСПЛАТНО
  Датум на објавување:
  15.03.2013
  Update for Microsoft Office Word 2007 (KB974631) - Македонски (Македонија)
  Update
  Детален опис на овој програм за преземање наскоро ќе биде достапен на македонски. Во меѓувреме, достапен е опис на англиски јазик за вашите потреби.
  БЕСПЛАТНО
  Датум на објавување:
  20.07.2010
  Internet Explorer 11 за Windows 7
  Update
  Преземете го брзиот и лесен прелистувач којшто се препорачува за Windows 7.
  БЕСПЛАТНО
  Датум на објавување:
  06.11.2013
  Internet Explorer 11 за 64-битното издание на Windows 7 и за 64-битно издание на Windows Server 2008 R2
  Update
  Преземете го брзиот и лесен прелистувач којшто се препорачува за Windows 7.
  БЕСПЛАТНО
  Датум на објавување:
  06.11.2013