Windows

  Пакет за меѓуврска на македонски јазик за Windows XP ®

  Сменете јазик:
  Пакетот за меѓуврска на македонски јазик за семејството на Windows XP овозможува корисничка меѓуврска на македонски за поголемиот дел на корисничката меѓуврска за Windows XP. Овој пакет за меѓуврска на македонски ќе побара верификација на Microsoft Windows при самата инсталација. Верификацијата гарантира дека се користи автентична и целосно лиценцирана копија на Windows.
  • Верзија:

   1

   Име на датотека:

   LIPSetup.msi

   Датум на објавување:

   05.10.2005

   Големина на датотеката:

   4.6 MB

    Пакетот за меѓуврска на македонски јазик за семејството на Windows XP овозможува корисничка меѓуврска на македонски за поголемиот дел на корисничката меѓуврска за Windows XP. Овој пакет за меѓуврска на македонски ќе побара верификација на Microsoft Windows при самата инсталација. Верификацијата гарантира дека се користи автентична и целосно лиценцирана копија на Windows. Посети Genuine Microsoft Software за да дознаеш повеќе за придонесите при користење оригинален софтвер на Windows.
  • Поддржани оперативни системи:

   Windows XP Service Pack 2

    - Подржани оперативни системи: Windows XP со Service Pack2 (SP2)
    - На компјутерот мора да биде инсталирана верзија на англиски за Windows XP Professional со SP2, Windows XP Home Edition со SP2 или Windows XP TabletPC
    - 4.63 MB достапен слободен простор за преземањето
    - Околу 15MB слободен простор за поставката
   • Кога ќе започне преземањето:
    - Изберете „Изврши ја оваа програма од нејзината тековна локација“ за да ја започнете поставката од Интернет,
    или
    - „Зачувај ја оваа програма на дискот“ за да ја зачувате програмата за поставување на одредена локација или на вашиот компјутер за да ја инсталирате подоцна.

  Популарни преземања

  Loading your results, please wait...

  Бесплатни ажурирања за компјутерот

  • Безбедносни поправки
  • Софтверски ажурирања
  • Сервисни пакети
  • Хардверски двигатели