Office

  Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Македонски

  Сменете јазик:
  Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Македонски обезбедува Македонски кориснички интрерфејс за голем број програми на Microsoft Office 2007.
  • Верзија:

   1

   Име на датотека:

   Languageinterfacepack.exe

   Датум на објавување:

   20.09.2007

   Големина на датотеката:

   14.8 MB

    Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Македонски обезбедува Македонски кориснички интерфејс за:
    • Microsoft Office Excel 2007

    • Microsoft Office Outlook 2007

    • Microsoft Office PowerPoint 2007

    • Microsoft Office Word 2007
  • Поддржани оперативни системи:

   Windows Vista; Windows XP Service Pack 2

    • Потребен софтвер: Англиската верзија на Microsoft Office 2007 содржи Excel, Outlook, Powerpoint или Word.
    • Потребен простор на диск: Покрај просторот на хард дискот што го користат тековно инсталираните програми на Office 2007, потребни се и уште 20 мегабајти (МБ) достапен простор на хард дискот.
   • За инсталирање на ова преземање:
    1. Преземи ја Languageinterfacepack.exe датотеката со клик на Преземи копчето (горе) и сними ја датотеката на твојот хард диск.
    2. Кликни двапати на Languageinterfacepack.exe програмската датотека на хард дискот за да ја активираш Програмата за поставка.
    3. Следи ги инструкциите на екранот за да ја комплетираш инсталацијата.
    4. По инсталацијата датотеката прочитајме за твојот Microsoft Office 2007 Language Interface Pack може да се најде на C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\OFFICE12\LCID\LIPread.htm
    5. Надградба на Office 2003 со Office 2003 Language Interface Pack во Office 2007 со Office 2007 Language Interface Pack не е поддржана. Ако сакаш да ја надградиш твојата основна инсталација на Office 2003 во Office 2007 со Office 2007 Language Interface Pack треба да:
     • Деинсталираш Office 2003 Language Interface Pack
     • Активираш поставка на Office 2007 и да ја избереш опцијата за надградба.
     • По комплетирање на поставката на Office 2007, инсталирај и конфигурирај Office 2007 Language Interface Pack


    Инструкции за користење:

    За префрлање на твојот Кориснички интрефејс на јазикот од Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Македонски, следи ги овие чекори:

    1. Активирај Microsoft Office 2007 јазични поставки од Старт\Сите програми\Microsoft Office\Microsoft Office алатки менито.
    2. Избери го табот Јазик за приказ и во Прикажи менија и дијалог рамки на Microsoft Office во: паѓачкиот список, избери го јазикот за приказ. Јазикот што го избра сега ќе биде зададен јазик за приказ.
    3. Воб табот Јазик за приказ постои опција приказот на Office да се совпаѓа со приказот на Windows. Тековниот јазик на Windows ќе се појави. Ако сакаш приказот на Office да се совпаѓа со приказот на Windows избери го Постави ист јазик за приказ на Microsoft Office и Windows полето за избор. Оваа поставка го поништува изборот направен во Прикажи менија и дијалог рамки на Microsoft Office списокот.
    4. Во табот Јазици за уредување избери го јазикот што сакаш да го вклучиш од Достапни јазици за уредување списокот и кликни Додај . Избраниот јазик треба да се појави на Вклучени јазици за уредување списокот.
    5. Во Јазици за уредување табот избери го јазикот што сакаш да биде твој Примарен јазик за уредување од Примарен јазик за уредување списокот.
    6. Кликни на ОК копчето.

    Избраните јазични поставки ќе стапат во сила при следно стартирање на апликациите на Office.
    Напомена: Помош не може да се префрли на јазикот на Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Македонски. Помош секогаш ќе остане на јазикот на изворната инсталација.
    Секогаш постави го приказот на помош во основниот јазик.

    За отстранување на ова преземање:
     Следи ги овие чекори на Windows XP Home или Professional Edition:
    1. Излези од сите програми.
    2. Кликни двапати на Додај или отстрани програми иконата во Контролната табла на Windows.
    3. Кликни Microsoft Office Language Interface Pack 2007 во рамката Тековно инсталирани програми а потоа кликни на Отстрани копчето.
    4. Следи ги инструкциите на екранот.

     Следи ги овие чекори на Windows Vista:
    1. Излези од сите програми.
    2. Кликни двапати на Програми и можности иконата во Windows Контролната табла .
    3. Во опцијата Деинсталирај или промени програма кликни Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Македонски во рамката Тековно инсталирани програми а потоа избери ја Деинсталирај опцијата.
    4. Следи ги инстрикциите на екранот.

  Популарни преземања

  Loading your results, please wait...

  Бесплатни ажурирања за компјутерот

  • Безбедносни поправки
  • Софтверски ажурирања
  • Сервисни пакети
  • Хардверски двигатели