Office

  Пакет на Office 2003 со јазична меѓуврска на македонски јазик

  Сменете јазик:
  Пакетот со јазична меѓуврска на македонски јазик за Microsoft Office 2003 обезбедува македонска корисничка меѓуврска за многу програми на Microsoft Office 2003.
  • Верзија:

   1

   Име на датотека:

   LIP.EXE

   Датум на објавување:

   20.05.2005

   Големина на датотеката:

   6.5 MB

    Изданието на пакетот на Office 2003 со јазична меѓуврска на македонски јазик обезбедува преведена корисничка меѓуврска за следните програми на Office 2003:

    • Microsoft Office Word 2003

    • Microsoft Office Outlook® 2003

    • Microsoft Office PowerPoint® 2003

    • Microsoft Office Excel 2003
  • Поддржани оперативни системи:

   Windows 2000 Service Pack 3; Windows XP

    • Потребен софтвер: верзија на англиски (САД) на било кое издание на Office 2003 — на пример, Microsoft Office Professional Edition 2003 или Microsoft Office Standard Edition 2003 — или верзија на англиски (САД) на индивидуалната програма на Office 2003 што го поддржува пакетот на Office 2003 со јазична меѓуврска на македонски јазик — Excel 2003, Outlook 2003, PowerPoint 2003, или Word 2003.
     Office 2003 SP3: СП2 на Office 2003 е сега достапен и може да се преземе од тука http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=27F0C05C-4466-4114-BD5C-E7B782D6198A&displaylang=mk

    • Побарувања за простор на дискот: Покрај просторот на тврдиот диск што е искористен од тековно инсталираните програми на Office 2003, потребен е достапен простор на тврдиот диск од 10 MB.
   • За да го инсталирате ова преземање:
    1. Преземете ја датотеката LIP.exe кликајќи на копчето Преземи погоре и зачувајте ја на вашиот тврд диск.
    2. Кликнете два пати на програмската датотека LIP.exe на вашиот тврд диск за да ја вклучите програмата за поставување.
    3. Следете ги упатствата на екранот за да ја комплетирате инсталацијата.

    Упатство за употреба:

    Следете ги следните чекори за да ја префрлите вашата корисничка меѓуврска на јазикот на пакетот на Office 2003 со јазична меѓуврска на македонски јазик:

    1. На менито Старт посочете на Сите програми, потоа на Microsoft Office, па на Алатки на Microsoft Office и потоа кликнете на Јазични поставки за Microsoft Office 2003.
    2. На табулаторот Корисничка меѓуврска и помош , на списокот Прикажување на Office 2003 на изберете го јазикот што сакате да се прикаже.
    3. Кликнете на Добро.


    Јазичните поставки што ќе ги изберете ќе бидат ефективни следниот пат кога ќе ги вклучите вашите програми на Office.


    За да го отстраните ова преземање:
    1. Излезете од сите програми.
    2. На менито Старт посочете на Поставки и потоа кликнете на Контролен панел.
    3. Кликнете два пати на Додади/отстрани програми.
    4. На списокот со тековно инсталирани програми кликнете на Пакет на Office 2003 со јазична меѓуврска на македонски јазики потоа кликнете на Отстрани или Додади/отстрани. Доколку се појави дијалог-кутија, следете ги упатствата за да ја отстраните програмата.
    5. Кликнете на Да или на Добро за да потврдите дека сакате да ја отстраните програмата.

  Популарни преземања

  Loading your results, please wait...

  Бесплатни ажурирања за компјутерот

  • Безбедносни поправки
  • Софтверски ажурирања
  • Сервисни пакети
  • Хардверски двигатели