Windows

  Пакет за јазичен интерфејс на Windows 8 (LIP)

  Сменете јазик:
  Пакетот за јазичен интерфејс на Windows 8 (LIP) обезбедува делумно локализиран кориснички интерфејс за најчесто користените области на Windows 8.
  • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
   Верзија:

   1.0

   Име на датотека:

   LIP_mk-MK-32bit.mlc

   LIP_mk-MK-64bit.mlc

   Датум на објавување:

   20.11.2012

   Големина на датотеката:

   2.6 MB

   3.6 MB

    Овој Пакет за јазичен интерфејс (LIP) за Windows обезбедува делумно преведена верзија од најчесто користените области на Windows. По инсталирањето на LIP, текстот во волшебниците, дијалог-рамките, менијата и темите за Помош и поддршка ќе бидат прикажани во јазикот на LIP. Текстот што не е преведен ќе биде во основниот јазик на Windows 8. На пример, ако сте купиле шпанска верзија на Windows 8, а сте инсталирале каталонски LIP, некој текст ќе oстане на шпански. Можете да инсталирате повеќе од еден LIP на еден основен јазик. LIP за Windows можат да се инсталираат на сите изданија на Windows 8.
  • Поддржани оперативни системи:

   Windows 8

    • За системски барања, кликнете овде

    • За инструкции за инсталацијата, кликнете овде

    1. Кликнете на копчето Преземи на оваа страница за да почнете со преземањето или изберете друг јазик од паѓачкиот список.
    2. Направете едно од следното:
     • За да почнете веднаш со инсталацијата, кликнете Изврши.
     • За да го зачувате преземањето во компјутерот за подоцнежна инсталација, кликнете Зачувај
    • За инструкции по инсталацијата, кликнетеовде

    • За познати проблеми, кликнете овде

  Популарни преземања

  Loading your results, please wait...

  Бесплатни ажурирања за компјутерот

  • Безбедносни поправки
  • Софтверски ажурирања
  • Сервисни пакети
  • Хардверски двигатели