Microsoft.md

Abonare la buletinele Microsoft

Microsoft Moldova trimite periodic buletine electronice gratuite celor abonați. Fiecare buletin este axat pe informații relevante pentru un anumit profil de activitate sau pentru o anumită audiență. Folosiți acest articol pentru a afla cum vă puteți abona.

Centrul Microsoft de profilare și abonare

Autentificare - Pagina de login. Clic pentru a vedea versiunea normală a capturii de ecran.

Centrul de profilare este aplicația Web globală, unde toți clienții sau partenerii Microsoft, indiferent de țară sau limba preferată, își pot gestiona online datele personale, preferințele de contactare sau abonamentele la buletinele informative.

Autentificare. Log-in cu Windows Live ID

Ca în cazul tuturor aplicațiilor online ale Microsoft, autentificarea se face cu Windows Live ID. Pentru a vă abona, va trebui mai întâi să faceți log-in folosind propriul dvs cont personal Windows Live ID.

Notă: Dacă nu aveți un astfel de cont, vă puteți crea unul chiar acum: clic aici

Pagina de abonare. Clic pentru a vedea versiunea normală a capturii de ecran.

Pagina de abonare

Folosind pagina de abonare din Centrul de profil, vă puteți abona sau dezabona. Aici puteți accesa buletinele Microsoft trimise pe plan global sau puteți opta pentru buletine electronice trimise în alte limbi sau țări.

În pagina de abonare, selectați opțional limba dacă doriți buletine și din alte țări, bifați buletinele pe care doriți să le primiți și faceți clic pe butonul Abonare.

Adresa dvs de e-mail

Pentru a primi buletinele electronice, datele dvs de profil trebuie să includă adresa dvs de e-mail. Aceasta poate fi diferită de adresa folosită la crearea contului Windows Live ID.

Dacă profilul dvs nu include o adresă de e-mail, va trebui să furnizați una. Înainte de a putea fi folosită, adresa furnizată trebuie "verificată": veți primi un scurt mesaj pentru a confirma că doriți într-adevăr notificări de la Microsoft. Verificarea se face pentru evita situațiile neplăcute în care un "binevoitor" v-ar abona la buletinele Microsoft.


Pont: despre conturile Windows Live ID

Foarte multe aplicații online Microsoft folosesc conturi Windows Live ID pentru autentificare sau login. În plus, aceste aplicații sunt conectate cu datele dvs din Centrul de profil.

Odată ce v-ați introdus datele de profil, sunt re-folosite atunci când vă înscrieți la un eveniment Microsoft, urmăriți cursuri online, descărcați software ce necesită înregistrare, consumați servicii Windows Live sau Office Live, gestionați licențe etc.

Conturile Hotmail, .NET Passport, Windows Messenger, MSN sunt deja conturi Windows Live ID.


pagina principală

De ce să mă abonez

Evenimente Microsoft pe plan local sau mondial, lansări de noi produse sau tehnologii, oferte promoționale, notificări de modificări sau apariții de noi resurse pe site-ul de Web - toate acestea și alte noutăți sunt comunicate în primul rând prin intermediul buletinelor e-mail.

Legături corelate