Microsoft | Volume Licensing

Get Genuine Windows Agreement

Legalizarea instalărilor Windows prin licențiere de volum

În fiecare an, milioane de utilizatori din lumea întreagă sunt victimele pirateriei software sau ale problemelor cu licența. De cele mai multe ori, la origine sunt PC-uri pre-instalate cu o copie Windows contrafăcută, piratată, ilegală - adică fără licență corespunzătoare.

GGWA este acordul pentru legalizarea Windows prin licențiere de volum, destinat organizațiilor ce doresc să elimine riscurile asociate licențierii incorecte. Licențele GGWA for Small and Medium Organization - disponibile numai în licențierea de volum - se identifică prin:

FQC-02874 :: WinPro 7 MVL Legalization GetGenuine SMB

Caracteristicile GGWA for Small and Medium Organization

 • Contractul poate fi semnat pentru minim 5 licențe. Nu există limită superioară de comandă.
 • Contractul este nominal. Se generează un Agreement Number la prima comandă, pe baza căruia clientul poate plasa comenzi suplimentare pe parcursul a doi ani de zile.
 • La fiecare comandă, clientul primește o confirmare electronică a comenzii, pe adresa de notificări online furnizată de către client. Aceste confirmări electronice, împreună cu contractul, facturile către reseller și dovezile de plată a facturilor constituie, cumulativ, elemente de demonstrare și verificare a deținerii licențelor. Aceste dovezi trebuie păstrate pentru a fi arătate organelor autorizate în cazul unui control.
 • Licențele achiziționate prin GGWA sunt perpetue.
 • Pentru accesul la versiunile viitoare ale Windows, clienții pot adăuga abonamentul SA prin Open License în termen de maxim 90 de zile de la achiziția GGWA.
 • În baza contractului GGWA, se pot licenția și afiliați ai companiei client titulare a contractului, dacă există o participație comună între entitățile afiliate de cel puțin 50%.
 • Revânzarea licențelor este interzisă.
 • Include drept de downgrade. În cazul în care clientul folosește o versiune anterioară celei curente, GGWA legalizează folosirea sistemului de operare Windows până la versiuni Windows 98 SE inclusiv.
 • Suportul media de instalare nu este inclus. Pentru versiunea curentă (N), kit-ul poate fi achiziționat separat, contra cost, de la parteneri. Este suficient un singur kit pentru toate PC-urile licențiate prin GGWA, folosind o singură cheie de volum VLK, asignată la suportul media cumpărat. Clienții pot de asemenea apela la Centrul de Activări Produse pentru a obține cheia VLK.

Observații

 • Licențele achiziționate prin GGWA, nu includ etichetă COA. Certificate of Authenticity este un element distinctiv care demonstrează legitimitatea instalării pentru software-ul licențiat OEM.
 • Important: Licențele OEM de Microsoft Windows nu mai pot fi folosite pentru legalizarea bazei instalate de PC-uri. Conform System Builder License Agreement, punctul 5, entitatea care desface cutia OEM trebuie să preinstaleze și să livreze calculatorul cu licența OEM pre-instalată.

[pagina următoare] Detalii logistice GGWA

pagina principală

Pont

Toate celelalte contracte de licențiere în volum necesită o versiune legal instalată de Windows pe calculatoarele clientului. Sistemul de operare pentru stații e disponibil în aceste contracte doar ca licență de upgrade.

Cea mai bună și convenabilă metodă pentru a obține sistemul de operare Windows pe un PC este pre-instalarea OEM la achiziționare.

Resurse corelate

Get Genuine Kit

GGK este opțiunea de legalizare pentru situații izolate, dacă aflați că ați achiziționat din neatenție un PC cu Windows sau Office incorect licențiat.

Cu GGK rezolvați eroarea de licențiere într-o manieră ușoară, anonimă și eficientă dpdv al costului.

Resellerii Microsoft pot deja plasa comenzi la distribuitori pentru pachete de 1 sau 10 unități.