Microsoft | Volume Licensing

Software Assurance

Abonamente atașate licențelor pentru drepturi de upgrade

Atașate direct în contractele de închiriere sau diponibile ca licențe opționale, "abonamentele" Software Assurance sunt, pe scurt, drepturi de upgrade la versiuni ulterioare ale unui produs software. Mai exact, la versiuni apărute de-a lungul perioadei de contract - durata de valabilitate a abonamentului.

În funcție de cantități, tipuri de licențiere sau produse "înscrise" în SA, beneficii suplimentare sunt disponibile clienților.

Software Assurance este inclus implicit în contractele de tip subscripție; dreptul de upgrade este acoperit de ratele anuale. Este vorba de acordurile OVS sau CASA, unde standardizarea versiunilor software și eșalonarea plăților sunt obiective principale.

În licențierea Open , SA se cumpără odată cu licența produsului. Iar pentru licențele OEM sau FPP, abonamentul SA trebuie cumpărat separat în maxim 90 de zile.

De ce ați alege Software Assurance?

Banii. Bugetul. Cash-flow

Upgrade-ul prin SA este mai ieftin decât cumpărând licențe noi la fiecare nouă versiune. Calcularea bugetului pentru software este ușurată. Foarte important dpdv financiar, crește considerabil predictibilitatea cheltuielilor cu software-ul - cash-flow.

Flexibilitatea tehnologică - un avantaj competițional

Prin Software Assurance puteți instala, oricând aveți nevoie, cele mai noi versiuni ale unui produs. Exploatând cele mai noi capabilități tehnologice, puteți adresa mai bine provocările unui mediu concurențial.

Noile oportunități de afaceri pot fi mai repede fructificate și puteți răspunde rapid cererilor clienților sau partenerilor de afaceri.

Buna strategie IT crește productivitatea

Îmbunătățind procesele de achiziție și implementare a tehnologiei, reduceți costurile și timpul alocat când cumpărați produse software. Evitați incompatibilitățile, ajutând angajații să se concentreze pe activitatea lor, nu pe rezolvarea problemelor.

Echipele de suport IT mențin mai ușor rețele standardizate cu aceleași versiuni software. În plus, personalul IT petrece mai puțin timp reparând; în locul mentenanței, se pot concentra pe adăugarea de noi funcționalități.

Anumite beneficii SA permit angajaților să instaleze și acasă aplicații software, pentru a lucra de a distanță. În plus, în anumite cazuri este inclus training de utilizare a tehnologiilor.


[pagina următoare] Beneficiile. Definiții

Paginile subiectului

Resurse corelate

  • Prin Open License se pot achiziționa abonamente SA sau licențe însoțite de SA.
  • SA este inclus în ratele contractelor de leasing OVS

Pont

În lista de prețuri, produsele pentru upgrade au în denumire particule ca SA, Lic&SA, sau LicSAPk.