Office voor Mac 2011 voor ondernemingen

Waarom volumelicenties?

Met Microsoft Volume Licensing is het gebruik van software op meerdere computers in een organisatie eenvoudiger en goedkoper. Het aanschaffen van software door middel van volumelicenties levert vaak een kostenbesparing op terwijl er meer aangepaste aanschafopties zijn en verbeterd softwarebeheer.

Sommige volumelicentieprogramma's bieden Software Assurance. Met dit veelzijdige onderhoudsprogramma kunnen je klanten optimaal profiteren van hun software-investering met rechten voor de nieuwe softwareversie. Software Assurance biedt ook andere voordelen, zoals het Home Use Program, TechNet-abonnementen en toegang tot trainingsvouchers. Je kunt tijdens de aankoop voor Software Assurance kiezen en direct profiteren van de voordelen voor de duur van je licentieovereenkomst.

Hoe volumelicenties werken

Microsoft Office voor Mac Standard 2011 is de meest complete versie van Office voor Mac die de programma's biedt waarop je gebruikers kunnen vertrouwen om hun bezigheden te regelen, contact met anderen te maken en kunnen samenwerken via andere platforms. Enkele van dezelfde toepassingen waarmee gebruikers bekend zijn in Office voor Windows worden gecombineerd met eenvoudige licentieopties en migratiepaden zodat klanten van Microsoft Volume Licensing heel eenvoudig Microsoft Office voor Mac Standard 2011 kunnen kopen of een upgrade hiernaar kunnen uitvoeren.

Volumelicentieprogramma's

 • Open Value
 • Open Value Subscription
 • Open License
 • Select
 • Select Plus
 • Enterprise Agreement
 • Enterprise Subscription Agreement (ESA)
 • Open License for Academic
 • Select License for Academic
 • School Agreement
 • Campus Agreement

Platformonafhankelijke licenties

Microsoft Office Standard, Office Professional Plus, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Office voor Mac, Word voor Mac, Excel voor Mac, PowerPoint voor Mac en Outlook voor Mac zijn 'platformonafhankelijke' licenties. Met een platformonafhankelijke licentie kan een product worden gebruikt op elk computerplatform waarop de software draait (bijvoorbeeld pc, Macintosh), mits de gebruikte versie dezelfde of een oudere versie is van de originele versie die is gelicentieerd. Als een klant bijvoorbeeld een licentie heeft aangeschaft voor Office voor Mac Standard 2011, mag hij of zijn die licentie ook gebruiken voor Office Standard 2010 voor Windows. Zie http://www.microsoft.com/licensing/ voor meer informatie.

Welk Microsoft Volume Licensing-programma is geschikt voor je organisatie?

Bekijk de onderstaande opties en ontdek welk programma het beste aan de behoeften van je organisatie voldoet.

Open Program
Programma op instapniveau dat ideaal is voor kleine en middelgrote organisaties die op basis van het gebruik willen betalen.
Select Program
Voor middelgrote en grote organisaties met meerdere partners die software willen licentiëren op afdelingsniveau met de voordelen van een eenvoudige organisatie. De overeenkomst verloopt nooit en heeft optioneel 36 maanden Software Assurance.
Enterprise Agreement
Voor grotere organisaties die IT in de hele onderneming willen standaardiseren. Op basis van een inschrijving van drie jaar biedt dit plan de beste kortingen en uitgebreide Software Assurance.
Academic
Voor onderwijsinstellingen bieden verschillende programma's flexibele opties om Microsoft-software te licentiëren voor leraren en studenten.