Je Office-ervaringen uitbreiden naar internet

Office Online

Met OneDrive kun je documenten en presentaties in Word, Excel en PowerPoint gratis online opslaan en bewerken. Gebruik vervolgens Office Online voor toegang tot je documenten vanaf bijna elke computer. Je kunt eenvoudig via je webbrowser 1 aanmelden bij onedrive.com om aan de slag te gaan. Zo kun je productief zijn op elke mogelijke locatie.

Altijd de benodigde hulpmiddelen bij de hand

Heb je vaak inspiratie als je geen toegang hebt tot je Mac? Moet je onderweg op het laatste moment nog aanpassingen maken? Wanneer je bestanden in Word, Excel en PowerPoint online opslaat, kun je met Office Online updates maken vanaf bijna elke computer met een internetverbinding. Je kunt zelfs je bestanden openen en bekijken vanaf een mobiel apparaat.2

Beter samenwerken

Met Office Online kun je eenvoudig samenwerken met iedereen in je team, ongeacht welke versie van Microsoft Office ze gebruiken en of ze op een pc of een Mac werken.

Persoonlijk gebruik

Office Online op OneDrive zijn gratis beschikbaar.

Zakelijk gebruik

Gebruik Office Online voor je bedrijf.

Direct aan de slag

Je bent geen tijd kwijt om te leren omgaan met nieuwe programma's. Office Online hebben een vertrouwde Office-interface en bevatten enkele functies die je reeds gebruikt. En wanneer je aanvullende functies nodig hebt, kun je het bestand met één klik openen in het bijbehorende Microsoft Office-programma op je desktop.3

1 Voor Office Online is SharePoint Foundation 2010 voor zakelijk gebruik of een gratis Windows Live-id voor persoonlijk gebruik, een geschikt apparaat, een internetverbinding en een ondersteunde webbrowser vereist. Ondersteunde browsers zijn Internet Explorer 7 of later voor Windows, Safari 4 of later voor Mac en Firefox 3.5 of later voor Windows, Mac of Linux. Er bestaan enkele verschillen tussen de functies van Office Online en de Office 2010-programma's.

2 Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden kunnen via Office Online op veel apparaten worden bekeken. Ondersteunde mobiele weergaveprogramma's voor Office Online op SharePoint 2010 zijn Internet Explorer op Windows Mobile 5/6/6.1/6.5; Safari 4 op iPhone 3G en 3GS; BlackBerry 4.x en later; Nokia S60; NetFront 3.4, 3.5 en later; Opera Mobile 8.65 en later; en Openwave 6.2, 7.0 en later. Ondersteunde mobiele weergaveprogramma's voor Office Online op Windows Live zijn Safari 4 op iPhone 3G en 3GS en Internet Explorer 7 op het nieuwe Windows Phone 7. Het bekijken van Excel-bestanden via een mobiele browser is momenteel alleen beschikbaar met Office Online op SharePoint 2010.

3 De voorziening om je bestand rechtstreeks vanuit Office Online in de desktoptoepassing te openen, is beschikbaar op computers met een ondersteunde browser en Office voor Mac 2011.

Opmerking: iMovie, iPhoto, iTunes en Safari zijn handelsmerken van Apple Inc., die zijn gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.