Breng je ideeën met stijl voor het voetlicht.

Bekijk de nieuwe mogelijkheden in Word 2011

Met Word voor Mac 2011 kun je je ideeën vormgeven, je bedrijf promoten en alles met stijl maken, van een misdaadverhaal tot een vakantienieuwsbrief. Vervolgens kun je je werk opslaan, bewerken en online delen.

Word Publishing Screenshot

Lay-outweergave voor publicatie

Uitgebreide DTP

Maak eenvoudig visueel aantrekkelijke nieuwsbrieven, brochures en documenten. De krachtige gebruikersinterface biedt gebruikers de mogelijkheid eenvoudig lagen tekst, vormen, afbeeldingen, SmartArt en diagrammen in een document te manipuleren. Word bevat tevens nieuwe ligaturen voor meer professioneel ogende documenten en nieuwe typografiefuncties voor creatieve documentopties.

Aan de slag met Word voor Mac 2011

  • Leerplannen
  • Interactieve handleidingen
  • Basisinformatie Word 2011

Visuele stijlen

De kracht van stijlen

Bekijk in één oogopslag welke stijlen zijn toegepast in je document, zodat je fantastisch uitziende documenten kunt maken met een consistente, herhalende opmaak. Met de nieuwe hulpmiddelen voor visuele stijlen in Word 2011 kun je de relatie tussen stijlen en documentinhoud bekrachtigen met kleurgecodeerde visuele hulpmiddelen. Ook kun je documenten met één klik controleren op mogelijke opmaakfouten. Stijlen zijn eenvoudiger te gebruiken en betrouwbaarder dan ooit.

Focusweergave

Blijf gefocust op het grote geheel.

Voorkom afleiding als je in de lees- of ontwerpmodus werkt. Met de focusweergave kun je alle andere vensters, menu's, paletten en andere overbodige inhoud op het scherm verbergen en je richten op je taak: het lezen of bewerken van een Word-document.

Orde in objecten

Eenvoudig beheer van lagen

Met de functie voor het wijzigen van de volgorde van objecten kun je eenvoudig lagen met tekst, foto's en afbeeldingen in je documenten opnieuw ordenen. Deze nieuwe functie biedt gebruikers een intuïtieve en directe manier om lagen te manipuleren voor beter voorspelbare resultaten, zonder steeds te hoeven klikken en slepen.

Word Online

Overal toegang tot je bestanden

Je kunt je bestanden vanaf elke mogelijke locatie posten, openen, bewerken en delen. Word Online combineert veelgebruikte Office-functies en cocreatiemogelijkheden in realtime, zodat je gratis met vrienden en familie kunt samenwerken aan gedeelde documenten.

Cocreatie

Samenwerken vanaf elke locatie

Met Word voor Mac 2011 kunnen meerdere bijdragers gelijktijdig hetzelfde document bewerken vanaf verschillende computers en op verschillende locaties. Tijdens een cocreatiesessie kunnen gebruikers zien wanneer een update plaatsvindt, een melding ontvangen wanneer andere bijdragers aanwezig zijn, andere auteurs blokkeren om wijzigingen te maken in gedeelten waaraan ze zelf werken en conflicterende wijzigingen oplossen.