IT Oost Nederland. IT Oost Nederland zorgt ervoor dat helpdeskproblemen 75% sneller worden opgelost met Windows 7

Kenmerken

Bedrijf:
IT Oost Nederland
Bedrijfsgrootte:
26-100 medewerkers
Branche:
Zakelijke dienstverlening
Product:
Windows 7
Thema:
IT-infrastructuur
Pdf van referentie downloaden »

Eisen

 • Snellere en eenvoudigere manieren om de dagelijkse taken uit te voeren
 • Beveiliging verhogen
 • Winstgevendheid niet uit het oog verliezen

Voordelen

 • 75% Snellere klachtenafhandeling
 • Productiviteitstoename van 40%

De klanten van IT Oost Nederland wilden de manier waarop technische problemen werden gecommuniceerd verbeteren zodat deze sneller zouden kunnen worden opgelost. Het omschrijven van een probleem, de diagnose van de technici en de reparatie op basis van de verklaringen nam dagen in beslag. Dit resulteerde in een behoorlijke downtime, frustratie en productieverlies.

Daarnaast namen cruciale taken als het maken van back-up's van netwerkbestanden veel tijd in beslag en waren die niet altijd even overzichtelijk. Klanten hadden uren nodig om te bedenken hoe alles zo goed mogelijk kon worden gebackupt en vervolgens moest men wachten tot het systeem hiermee klaar was. Anderen verkozen eenvoudigweg om de procedure uit te stellen en dringende zaken te laten voorgaan waardoor men het risico liep dat belangrijke informatie verloren ging bij een onverwachte storing.

IT Oost Nederland wist dat het haar klanten moest helpen bij het vereenvoudigen van de problemen op het gebied van communicatie en informatie zodat zij niet meer zoveel tijd kwijt zouden zijn met het oplossen van problemen. Maar de oplossing moest kosteneffectief zijn en geen onnodige kosten voor de klanten meebrengen.

Om dit te kunnen bereiken, heeft IT Oost Nederland, een Microsoft Gold Certified Partner, de systemen van haar partners geüpdated naar Windows 7 Professional. Dit nieuwe besturingssysteem is gebouwd op veilige, snelle en energiezuinige technologie en maakt navigatie en gebruik eenvoudiger. Volgens Brad Brooks, Corporate Vice President bij Microsoft Windows Consumer Product Marketing bij Microsoft, levert Windows 7 vele voordelen op een aantal gebieden. “We hebben de gebruikersinterface van Windows 7 verbeterd, het opstarten en afsluiten is versneld, het energiebeheer is verbeterd zodat laptop batterijen langer meegaan en de betrouwbaarheid, stabiliteit en veiligheid zijn toegenomen.”

Windows 7 biedt gebruikers een intuïtieve en efficiënte manier om systeembestanden op te slaan en vermindert downtime en frustraties. “Als het IT-systeem van onze klanten down is, ligt het hele bedrijf plat,” zegt Edward Lohuis, directeur van IT Oost Nederland. “Met Windows 7 is dit verleden tijd. Downtime komt in principe niet meer voor.”

Daarnaast vergroot Windows 7 de communicatie tussen technici en klanten.

Gerelateerde referenties

 • Brain Force System integrator biedt haar klanten verbeterde gegevenstoegang en kostenverlaging met Windows 7-besturingssysteem
  Lees verder »

 • SOS International vangt piekbelasting en vraagschommelingen bij calamiteiten op met Windows 7 telewerkers
  Lees verder »

 • Gemeente 's-Hertogenbosch Gemeente ’s-Hertogenbosch wijzigt koers ‘van Novell naar Microsoft’
  Lees verder »

 • System Center Met Microsoft System Center kunt u uw IT-omgeving proactief plannen, beheren en optimaliseren.

  Meer informatie »

 • Airfrance KLM over System Center »

 • ICAS Door met CRM Online te kiezen voor een oplossing in de 'cloud' kan snel groeiende dienstverlener ICAS zich volledig concentreren op haar kernactiviteiten

  Lees verder »