Nedic. Dienstverlenend bedrijf Nedic bespaart jaarlijks meer dan 500 uur met Windows 7

Kenmerken

Bedrijf:
Nedic
Bedrijfsgrootte:
1-25 medewerkers
Partner:
IT Oost Nederland
Branche:
Financiële dienstverlening
Product:
Windows 7
Thema:
IT-infrastructuur
Pdf van referentie downloaden »

Eisen

 • Essentiële bedrijfstaken versnellen
 • Productiviteit stimuleren
 • Downtime reduceren
 • Naadloze integratie met bestaande IT

Voordelen

 • Jaarlijkse besparing van meer dan 500 uur
 • Versterkt klantvertrouwen
 • Meer tijd om het bedrijf uit te breiden

Nedic wilde het tijdsverlies en de onderbrekingen in het arbeidsproces terugbrengen zodat de werknemers meer tijd zouden kunnen besteden aan hun klantgerichte taken. Downtime door falende systemen en verstoringen door terugkerende beveiligingsupdates of onverwachte IT­problemen veroorzaakten frustraties en verhinderden een regelmatige productie.

Nedic begreep dat het een manier moest vinden om het arbeidsproces te stroomlijnen zodat de werknemers efficiënter en effectiever konden werken en zo de concurrentie kon voorblijven. Om dit te bereiken implementeerde Nedic Windows 7 Professional. Dit nieuwe systeem is snel, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Het zorgt ervoor dat tijdverlies wordt geminimaliseerd en productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Volgens Jeroen Beuvink, Manager bij Nedic, is het de eenvoud, betrouwbaarheid en snelheid van Windows 7 waardoor het bedrijf jaarlijks honderden uren bespaart. “Windows 7 draait zo soepel en snel dat ik dagelijks zeker 10 minuten over houd. Als je dat uitzet over het hele bedrijf krijg je een jaarlijkse besparing van meer dan 500 uur.”

Met de functie sFaster in Windows 7 kunnen computers binnen enkele seconden starten waardoor de gebruiker niet meer minutenlang hoeft te wachten tot het systeem reageert. “Mijn systeem start meteen op met Windows 7 zodat ik direct kan beginnen en niet eerst nog eens koffie moet gaan drinken,” zegt Beuvink met een glimlach.

Windows Desktop Search helpt gebruikers bij het snel en eenvoudig vinden van bestanden en mappen. “De zoekfuncties van Windows zijn altijd al goed geweest maar nu het alles doorzoekt, van documentmappen tot aan het control panel in Windows 7, is het meer dan uitstekend,” zegt Beuvink.

Met Problem Steps Recorder kunnen gebruikers screenshots maken en vastleggen van elk IT-probleem terwijl dit zich voltrekt en deze informatie vervolgens direct delen met hun IT-specialist. Voor Beuvink en zijn medewerkers vertaalt dit zich in aanzienlijk minder downtime.

Gerelateerde referenties

 • Na standaardisatie van haar vestigingen op Windows 7 en App-V constateert Dekker Zevenhuizen een betere performance en eenvoudiger beheer
  Lees verder »

 • Getronics bespaart op IT-kosten en bouwt Future Services voor Windows 7
  Lees verder »

 • Universitair Medisch Centrum Utrecht Medisch centrum verbetert zorgproces met real-time toegang tot patiëntinformatie
  Lees verder »